A BUMERÁNG ha egy Bp-i rádióhoz kerül, akkor már megint a vidékiekkel lesz ki. va? Mi nem számítunk?
Ez tény,mindkét új rádió pocsék!
Autóban mindig szól a rádió,de amikor vasárnap délelőtt 11-kor a Class/vagy mi a szar/rádióban a Csinibabát kezdték játszani,háááááááát...... kikapcsoltam.Inkább cd-t hallgattunk.
Egy helyi rádióban megengedett az ilyen zene,de nem egy országosban!Szégyen.
11-21 11:18
Tipikus büdösbunkó vagy. Tipikus magyar irígy suttyóparaszt. Azért nem szereted a Bumerángot, mert sikeresek voltak? Milliók hallgatták, nem lehetett akkor rossz, nem? És szerinted az nem munka, ha azon igyekeztek, hogy jókedvűen induljon az ember a munkába? Mert én jókedvűen mentem.
Ennyit a színvonaladról. Bocs mindenktől a hangvételért, de erre csak így lehet reagálni.
Egyébként a fiúk biztosan azt szeretnék, ha az egész ország hallgatni tudná őket. Nem BP vs vidék a kérdés.
Figyelj!
szerintem nekik az a legfontosabb minél nagyobb halgatósághoz jusson el a bumeráng
biztos hogy ezen vannak
(egyébként jan.:18 tól a neo-n)ORSZÁGOSAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!