Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a 2 uj...

Mi a véleményetek a 2 uj rádióadóról?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 23:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
nekem a Class Fm nejön.
2009. nov. 21. 07:24
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

nejön=bejön

amúgy aki eleve utálni akarta az adókat(mert nem képes eéfogadni a változást)az is így úgy is kritizálni fogja..mindegy h.1 nap 1 hét vagy 1 év telik el...

2009. nov. 21. 07:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én melóhelyen eddig Slágert hallgattam.Belehallgattunk a Neoba is de valami erőltetett akárminek látszik.Szolidaritásból nem is hallgatjuk és inkább áttekertünk a Petőfire.Remélem hamarosan ismét megszólal valahol a Sláger.Danobiust ritkán hallgattam mert nem nyerte el a tetszésemet.
2009. nov. 21. 08:23
 14/21 anonim ***** válasza:

hmm fura hallgatni az érveléseket. Tehát 2 nagy párt= szar. Gondolom ennek ellenére 90%otok őket támogatja.

RTL, TV2 is erre a sorsra jut? Ó most igen, milyen függetlenek, senkinek az oldalán sem állnak. A nélkülözésük mélyen megviselne.

2009. nov. 21. 09:32
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
...a piros szallag még ott csüng a babakocsin.Reggelente félkómásan autómatikusan bekapcsolom a rádiót ,megyek felrakni a kávé kotyogót, és akkor.....Neo.Hm.....egész nap halgattuk a babámmal.Szegényeknek nehéz a dolguk.Ez a műsoron is viosszatükröződik.Erőltetett, és ugyan a témák jók, de a kivitelezés uncsi.A zenék elmennek, de hiányzik a kommentekből,felvezetésekből az élet.A Sláger élőlényt csinált a rádiómagnóból...Hiányzik a Sláger.Tényleg vidáman kezdődött velük a nap, és át jött az éteren hogy szívvel-lélekkel csinálják.Minden kezdet nehéz,csak jót kívánok a Neónak,de addig nem hallgatjuk őket amíg meg nem ütik AZT a szintet, amit a Sláger 12 év alatt ért el.Gyűlölöm azokat akik elsöpörték ezt a 12 év munkáját, de az nem a Neo.MIndent bele, és reméllem össze kapják magukat,gondolom Sláger már úgy sem lesz mint régen.
2009. nov. 21. 09:32
 16/21 anonim ***** válasza:
A class fm még hallgatható,de a neo egy kalap sz*r
2009. nov. 23. 11:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Én azon csodálkozok, hogy miért szól olyan szarul. A sláger jó volt, a többi rádió adó is jó még mindig, erre meg átkapcsolok, és olyan, mintha egy sokol rádió szólna. Pedig nem vagyok hülye be van fogva rendesen.
2009. nov. 23. 15:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérjük vissza a Slágert és a Danubiust,mert ezek a rádiók nevetségesek és hallgathatatlanok!!!!!!!!!!
2009. nov. 24. 10:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Most hívott a férjem telefonon,azt mondta hogy a Neo megszűnik december 30-án........Bemondták a rádióban.

Ebből mennyi az igazság,nem tudom,de remélem így lesz!

2009. nov. 24. 10:42
 20/21 anonim ***** válasza:

az jó lenne

de a bumeráng a Slágeren folytassaa

2010. febr. 21. 17:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!