Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kötöttek már belétek cigányok?...

Kötöttek már belétek cigányok? Mi történt?

Figyelt kérdés

2013. nov. 25. 17:30
1 2
 11/13 anonim válasza:

Persze...

Bevallom őszintén..én fosok tőlük mint a sz*r:DD

De van pár cigány barátom aki nem a verekedős fajta,de ha kell orba b*sz bárkit:D

Valamelyik nap megfenyegettett Facebook-on,hogy majd suli elött elkap...(14éves fiú 167cm,53kg vagyok) reggel megmondom őszintén fostam nagyon:D,de oda értem...sehol senki...mondom tuti suli után...semmi,másnap sem..:D Szóval ennyit a "8éve boxolok kemény vagyok wháá" dologrol...Bár én nem szeretek verekedni,de ha arról van szó...ütni kell...nincs más lehetőség,cs*cska meg ne legyél se "kutya" mert akkor rád szálnak...BÁR szerencsére a mi iskolánkban,ha cigány van akkor nem verekedős fajta..a többit kirúgták:D

2014. szept. 30. 21:52
 12/13 anonim válasza:
13%
Hogya rak egye kia gyomrotokot budos paradztok 1v1 johet barki irjatok kutyak
2020. jan. 1. 02:39
 13/13 anonim válasza:
Velem is volt illetve ismerősömmel. Velem az hogy az utcán szórakozóhelyről tartottam haza fele majd az egyik zugból az a tipikus"nádszál vékony én vagyok a dzsigoló"típusú cigányok. Hagytam inkább de ha leálltam volna verekedni kaptak volna egy pár jobbost, inkább hagytam mert utána sose jövök ki a balhéból. Azt mondogatták:" Álljak meg mert bejövök nekik." Dehogy álltam meg azonnal mentem haza követtek még egy darabig 1-2 beszólás fülem mellett hagytam aztán helló, szerencsére biztonságban otthon. Ismerősömnek az volt hogy a kutyájuk megszökött és a cigányoknak hasonló volt azt hitte hogy ők lopták el, ezért lement hozzájuk adják vissza a kutyát, de nem adták vasvillával mentek felé de végén kiderült mégsem az ő kutyája volt.
2021. júl. 9. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!