Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kötöttek már belétek cigányok?...

Kötöttek már belétek cigányok? Mi történt?

Figyelt kérdés

2013. nov. 25. 17:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kötöttek, öten voltak ellenem, ráadásul ott volt a csajom. Mivel nem vagyok egy harcművész, egyként ötük ellen nem sok esélyem lett volna, de nagy szerencsém volt. Arra jött a fizikatanárom, ők meg elrohantak, így szerencsére nem lett semmi. Másnap békét kötöttünk (lehet, hogy a tanárnak a keze volt benne ebben)
2013. nov. 25. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még annyit h az 5 közül nem mind volt cigány, volt ott ősmagyar is.
2013. nov. 25. 17:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én többször is konfliktusba kerültem velük. 2-szer sajnos verekedésbe torkollott a dolog, aminek, azért hamar végbeszakadt. Általában úgy indultak ezek, hogy valamilyen szemrehányást tettek és elszakadt a cérna...Általában, azért csak a szájuk volt nagy,,,támadni is csak hátulról mertek, amit azért sem értek, mert a mérlegnyelve általában eleve feléjük billent, ha az erőkülönbségeket nézzük.
2013. nov. 25. 18:19
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Háromszor. Egyszer suliban kötött belém egy cigó aki akig volt kisebb nálam (182 centi és 80kg vagyok izmos felépítéssel) és megfenyegetett minden előzmény nélkül, de nem hagytam magam persze, amikor már arra készültem hogy elverjem arra jött a nagydarab igazgatóhelyettesünk és lehurcolta az irodába :D

Másodszor egy köztéren állított meg két kancigó és az órámat követelték, mivel nem voltak egyenlőek az erőviszonyok jól beoltottam mindkettőt és gyorsan elsétáltam. Persze követtek, de szerencsémre pont arra jött egy haverom, amint kiegyenlítődtek az esélyek eliszkoltak.

A harmadik nem túl érdekes, a szokásos utcai csapatos "mitnézel"-ezés, szavakkal elintéztem (elég bő szókincsem van a sok olvasás miatt :D)

2013. nov. 25. 19:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos nem vagyok egy harcias kiállású alak, ezért gyors futással szoktam megoldani az ilyeneket... De mindig ugyanaz a forgatókönyv: kinéznek, követnek (legalább 2-en), aztán megpróbálnak közrefogni...

Nagybátyam viszont száz valahány kilós, és a Józsefvárosban lakik. Egyszer betörtek hozzá éjszaka, de ő felébredt rá. Elkapta a cigányt, levetkőztette, kipakoltotta a zsebeit, kicsit "megpaskolta", majd a ruháit a kezébe adva kilökte az utcára :)

Bár ez nem kifejezetten belékötés, de a legviccesebb történet eg rendőr rokonommal történt. Mész csöppent a kezére, és volt rajta két kör alakú seb. Az őrsön egy cigányasszony megkérdezte hogy "Mi törtínt á náccságos rendőr úrral?". Ő meg viccből mondta, hogy "megharapott egy kígyó". A cigányasszony kicsit megriadva kérdezte, hogy "hol?". Erre az alkalmat megragadva továbbfűzte a rendőr rokonom a fonalat "Hát itt az irodában... Helikopterrel hozták a szérumot Pestről!". Erre a cigányasszony remegve ilyet szól: "Jaj há' igen, hallottuk is leszállni a helikoptert..." :))

2013. nov. 25. 20:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
fenyes nappal korbealltak a jardan negyen, kes a hasamnak, kipakoltak a zsebeim, ennyi
2013. nov. 25. 20:09
 7/13 Szálab válasza:
100%
Igen, sokszor. Kb 5 alkalommal bunyó, 3:2 oda :/ Az egyik affér ronda volt eléggé. Passz pontosan hányan, de összerúgdostak, lapocka-repedés orrcsont sok helyen törés.... Amúgy azóta (kb 8 év) semmi komoly. Pedíg nem lett kisebb a pofám.
2013. nov. 27. 00:22
 8/13 A kérdező kommentje:
figyelj utolsó én nem megbántásként mondom de most komolyan ezt káromkodás nélkül nem tudtad volna leírni? És rengeteg helyes îrási hibád van.... ( én is utálom öket)
2013. nov. 27. 19:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére csak egyszer még az általánosban. Tulajdonképpen nem volt semmi komoly, csak egy cigánynak nem tetszettem, talán az öltözködésem miatt (rokkernak nézhetett). Sikerült kiprovokálnia a bonyodalmat hazugságokkal és egyszer falhoz szorított olyan durván, hogy megfájdult a vállam. De adtam is neki öklöst az arcába. Szerencsére egy tanár szakította félbe (mivel hogy kétszer nagyobb volt a testsúlya-tipikus dagadt cigány) az akciót és ezek után néhány szóváltást leszámítva nem történt semmi.
2013. nov. 29. 18:42
 10/13 anonim válasza:
100%
Unoka testvérembe kötötek már bele,4en voltak verekedett az egyikkel mert csak arrol volt szó hogy 1vs1 mert volt valami vita,és mikor szarrá verte azt a cigót,akkor a másik 3 egyböl lerohanta,igaz hogy megszagadtták de legalább nem volt semmi komolyabb(úgy értem hogy kés a nyakhoz.stb)
2013. nov. 29. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!