Kötöttek már belétek cigányok? Mi történt?
Háromszor. Egyszer suliban kötött belém egy cigó aki akig volt kisebb nálam (182 centi és 80kg vagyok izmos felépítéssel) és megfenyegetett minden előzmény nélkül, de nem hagytam magam persze, amikor már arra készültem hogy elverjem arra jött a nagydarab igazgatóhelyettesünk és lehurcolta az irodába :D
Másodszor egy köztéren állított meg két kancigó és az órámat követelték, mivel nem voltak egyenlőek az erőviszonyok jól beoltottam mindkettőt és gyorsan elsétáltam. Persze követtek, de szerencsémre pont arra jött egy haverom, amint kiegyenlítődtek az esélyek eliszkoltak.
A harmadik nem túl érdekes, a szokásos utcai csapatos "mitnézel"-ezés, szavakkal elintéztem (elég bő szókincsem van a sok olvasás miatt :D)
Én sajnos nem vagyok egy harcias kiállású alak, ezért gyors futással szoktam megoldani az ilyeneket... De mindig ugyanaz a forgatókönyv: kinéznek, követnek (legalább 2-en), aztán megpróbálnak közrefogni...
Nagybátyam viszont száz valahány kilós, és a Józsefvárosban lakik. Egyszer betörtek hozzá éjszaka, de ő felébredt rá. Elkapta a cigányt, levetkőztette, kipakoltotta a zsebeit, kicsit "megpaskolta", majd a ruháit a kezébe adva kilökte az utcára :)
Bár ez nem kifejezetten belékötés, de a legviccesebb történet eg rendőr rokonommal történt. Mész csöppent a kezére, és volt rajta két kör alakú seb. Az őrsön egy cigányasszony megkérdezte hogy "Mi törtínt á náccságos rendőr úrral?". Ő meg viccből mondta, hogy "megharapott egy kígyó". A cigányasszony kicsit megriadva kérdezte, hogy "hol?". Erre az alkalmat megragadva továbbfűzte a rendőr rokonom a fonalat "Hát itt az irodában... Helikopterrel hozták a szérumot Pestről!". Erre a cigányasszony remegve ilyet szól: "Jaj há' igen, hallottuk is leszállni a helikoptert..." :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!