Nagyvárosba, "jókedvhozó" cetli kirakása jó ötlet szerintetek?
Nem régóta lakok városban, és azt veszem észre hogy az emberek egyre kevesebbet mosolyognak, mindig mindenki csak rohan.
Láttam már ilyesmit, most viszont tovább fejlesztettem agyban a gondolatot :)
Tudjátok, vannak olyan hirdetőtáblák, ilyen eladó dolgokról egy nagy lap, és a lap alján be van vagdosva , és a telefonszámot lehet letépni.
Biztos tudjátok mire gondolok.
Egy olyat láttam hogy fent " vegyél egy mosolyt" - felirat, lent pedig kis mosolyokat lehet letépni.
Nekem ez nagyon tetszett, de most azon gondolkozom, hogy csinálok több fajtában. pl . " Legyen ma szerencsés napod" a letépő cetlin pedig egy négylevelű lóherét rajzolok.
vagy pl : " Tépj magadnak ma egy kis szeretetet" lent pedig szivecske.
Szerintetek milyen ötlet? ha csak egy ember mosolyogna egyet, akkor már öröm lenne :) Esetleg van még ötletetek, hogy milyen feliratúak legyenek?

De édes vagy. :)
Nyugodtan kirakhatod a cetliket, csak arra figyelj, hogy olyan helyre ne ragasztgass, ahol külön engedély kell hozzá, (pl. különféle intézmények közvetlen környezete, stb), mert akkor viszont jó eséllyel harapnak érte.
Jó az ötleted amúgy!
köszi, örülök hogy tetszik :)
esetleg ötlet hogy milyen fajta legyen még?

csinálj valami bűnbocsánat cédulát, mint a középkorban :D
meg lehetne ilyen vállalásos is. pl kedves leszek ma valakivel ok nélkül és ha leszakít egyet akkor vállalja a küldetést :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!