Mit tehetnék a Sláger és Danubius Rádióért?
Azért, mert a rádiók megszűnés neki is rossz.
Mellesleg egyet értek azzal, aki azt írta, hogy ne várja el, hogy segítsenek neki.
Akkor miért mész kórházba ha beteg vagy? Miért hívod a rendőrséget, hogyha kiraboltak? Az őket miért érdekelje? Elvégre nekik te is csak egy idegen vagy.
És a családod, a barátaid meggyógyítanak ha beteg vagy? Vagy megtalálják, aki kirabolt? Mert én nem hiszem.
A társadalom alapja az önzetlenség és a kölcsönös (sokszor alapvetően érdektelennek tűnő) együttműködés
A legelső válaszoló vagyok. Sokan itt nem a kérdésre válaszolnak...
Az,hogy iskolákat zárnak be,sok embernek nincs munkája egy dolog, nem értem mi köze ennek a rádiókhoz,
minden esetre szerintem könnyebb egy kurv@sz@r napot rádióval kezdeni és átvászelni, nevetsz a poénokon, aztán jönnek a jó zenék,amik régiek, örökzöldek, és imádjuk őket. Emlékszem, Sláger ment a buszon,amivel jártam, sokat hallgattam én is, ma már kocsival járok, de akkor is Sláger szól(t), mikor én vezettem.
Mért ne ,,sírathatnánk" azt a rádióadót,ami ezt megadta nekünk?
igen eléggé eltértünk a témától és nem a jó irányba. az a baj, hogy azért szűntek meg ezek a rádiók, mert mindkét politikai oldal akart magának egy rádiót, egy jó frekvencián. hát igen ez a kettő volt a legjobb, a leghallgatottabb. és minek nekik? mert egy eszköz. aki tudja, az tudja, hogy a hírek bemondásával rengeteg embert lehet befolyásolni... másfelől kinek a zsebébe megy? na kinek? van annyi eszetek, hogy ki találjátok, szerintem.
az a borzasztó, hogy gondolnak egyet és kész. szerintetek volt is esély arra, hogy politikusok ellen nyerjenek a pályázaton? őszintén... politika és igazságosság. ez a páros itt, most nem létezik. :(
Vááá! Ez most komoly? Ekkora felhajtás azokért?
Ha nem lenne benne a hírekben szerintem csak évek múlva tünt volna fel, hogy nem megy az a két önismétlő izé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!