Mit tehetnék a Sláger és Danubius Rádióért?
sajnos semmit :( én végig éjfélig hallgattam a danubiust annyira megható volt egy könnycseppet is elmorzsoltam pedig férfi vagyok. rajtuk nőttem fel, velük, ismerem a hangjukat akárhol meghallom, rengeteg emlék fűződik hozzájuk. :'(
DANUBIUS AZ ÉN RÁDIÓM!
Sajnos semmit nem tehetünk.
És akor mi van, ha sok iskolát bezárnak és sok a munkanélküli? Miért törődjek én mással? Pont nem érdekel ha 1milió emebrnek nincs munkája, az ő bajuk. Az viszont, hogy reggel nem hallgathatom a kedvenc rádiómat az én bajom. Érted már?
Nem. Nem értem.
De szerencsédre ez nem az a téma, ahol megbeszélhetjük mekkora egy erkölcsi nulla vagy.
"Miért törődjek én mással? Pont nem érdekel ha 1milió emebrnek nincs munkája, az ő bajuk"
VÖ
"egy erkölcsi nulla vagy."
Bárki kerülhet nehéz helyzetbe, de ne a milliós fizetésüket elbukókat sajnáljuk már először. Elég nagy baj az, hogy itt a többség csak saját magával törődik és nem segít a nála nehezebb sorsú társain.
Csak egy a sok közül:
Mert emberek vagyunk. Az tesz minket emberré, hogy törődünk egymással és képesek vagyunk együttműködni.
Akkor mondok neked valamit:
Akkor mondjuk a Gyurcsánynak miért kellett volna veled, vagy velem, vagy bárkivel foglalkoznia? Neki jó volt így. Megtömhette a zsebét és magasról tett rá, hogy közben mindenki másnak rossz. Akkor miért is tüntettünk ellene?
(Előző vagyok)
Ezt a 14:58-asnak írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!