Mit tehetnék a Sláger és Danubius Rádióért?
15:03: én sosem szidtam Gyurcsányt, pedig nem vagyok MSZP-s, sőt egy politikust sem szidtam soha, még akkor sem, amikor a 3.0-s motorra bevezették a luxus adót. Ha én lennék a helyükben én sem lennék jobb, tisztességesebb. Ez van.
És igen, törődök az emberekkel, azokkal akik közel állnak hozzám. A vadidegennel miért kellene törődöm? Vagy sajnálnom őt? Felőlem teljesülhet minden vágya és lehet nagyon boldog élete végéig is, de akár meg is halhat akár most rögtön. Nem tartozik rám.
Kiírtak egy pályázatot. Amit nem nyert meg a két rádió. Ennyi. F@szok voltak, és azok is maradnak.
Mit tudsz tenni értük? Sírhatsz, de senkit sem fog érdekelni.
Miből gondoljátok, hogy 2-3 hónap múlva nem lesznek az újak ugyanazokkal a majmokkal ugyanolyan "jók"?
Nem tudom, szokta-e itt valaki nézni a Viasaton a Nagy házalakítás című műsort. Nekem az az együttműködés, a lelkesedés, az a segíteni akarás... nagyon hiányzik innen Magyarországról. A tömeg sír néhány rádión, a műsorvezetőkön, akik jó sokat vágtak zsebre a hallgatottságnak köszönhetően, de nem érdekli azok sorsa, akik rászorulnának a segítségre. Az ilyen viselkedésű, mentalitású ember, ha vele történik valami tragédia, nem várhatná el, hogy segítsenek rajta.
Ez azért szánalmas, hogy itt tartunk (tisztelet a kivételnek).
"A vadidegennel miért kellene törődöm? Vagy sajnálnom őt? Felőlem teljesülhet minden vágya és lehet nagyon boldog élete végéig is, de akár meg is halhat akár most rögtön. Nem tartozik rám."
Akkor miért sírsz a rádiók után ? Mellesleg ha így állsz hozzá akkor ne csodálkozz ha téged is le fognak sajnálni.
15:15: akkor legalább te is boldog vagy és én is...
Én nem a rádiót sajnálom, hanem azt, hogy én nem tudom hallgatni, mert engem szórakoztatott. És nem kell engem idegeneknek sajlánia, nem kell törődjön velem más. Sajnos így is sokan törődnek velem, olyanok is, akiknek semmi körük hozzám. Nekem elég, ha a családom, barátom, barátaim mellém állnak, rájuk számíthatok és ők is rám bármikor. A többi ember az aki nem érekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!