Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ugyanaz a nemzetiséged mint...

Ugyanaz a nemzetiséged mint az állampolgárságod?

Figyelt kérdés
nekem igen.
2009. nov. 18. 22:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Aha igen, de nemsokára átváltok magyar állampolgárságról egy másikra. :) Húzok ebből a gányból elfelé.
2009. nov. 18. 22:59
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Na... csak nem beházasodsz nyugatra?Gratulálok.
2009. nov. 18. 23:04
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Hát Trianonnak illetve december 5-nek köszönhetően nem.

Magyar vagyok ,szerb állampolgársággal.

2009. nov. 18. 23:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem igen, bár a mi családunk eléggé vegyes mix, mert vannak cseh, sváb és amerikai őseink is (na most, hogy az amerikai ősöknek meg kik voltak az ősei, az is érdekes kérdés).
2009. nov. 18. 23:15
 5/14 anonim válasza:
69%

23:05-össel egyetemben:

magyar származású, magyar nemzetiségű, szerb állampolgár vagyok Magyarországon. Állampolgárságot meg nem kapok, még a papírok ellenére is, amivel bizonyítani tudom származásomat...

Bezzeg egy kínai... :'(

2009. nov. 18. 23:19
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Magyar vagyok román álampolgársággal. Sehogyse jó mert itthon le "b_d_s magyar"-oznak Magyarországon meg le "h_lye román"-oznak...:| Szomorú, pedig így van.
2009. nov. 18. 23:49
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Az elöttem szólónak: nagyon szomorú és szégyen, hogy ilyenek vagyunk, mi Mo-n született magyarok. (Én személy szerint nem is értem ezt a hozzáállást. Számos nem Mo-n született magyar kollégám volt, és a mai napig nagyon kedvelem őket.)

Én meg a franciáknál vagyok magyar, és bár pár év múlva kérhetnék fr. állampolgárságot, de nem fogok, mert itt jobban magyarnak érzem magam, mint otthon éreztem - különben meg az EU-val semmi szükségem más állampolgárságra. ;-)

2009. nov. 18. 23:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Félig. Azaz két állampolgárságom van, mindkettőnek a fele.
2009. nov. 19. 00:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Finn vagyok, magyar állampolgár. Szerencsére már nem sokáig.
2009. nov. 19. 00:35
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
magyar vagyok és román állampolgárú... ez van:S
2009. nov. 19. 00:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!