Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ez a látszatbaromság?

Miért van ez a látszatbaromság?

Figyelt kérdés
hogy egyes nök játtszák a gazdag kényes csajt, márkás cuccok, a gyerekenek drága játék, szinte mindenböl drága márkást vesznek, otthon kocsi mosogatogép net, stb..pluszban lenézik a "szegényebbeket" holott usznak az adoságokban(millios) kölcsön kell a honap végén kérni meg néha alig jut enni...Miért csinálják ezt? Mért nem tudnak lennebb adni, hogy több pénzük maradjon?Nem értem.mire jó ez a gazdagnak látszás?
2009. nov. 18. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ez a divat. nameg az emberek hülyék. egyszerűen szólva.
2009. nov. 18. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:
hát csak szerintem ebbe egy idő után bele lehet fulladni.na az lessz a ciki nem az átlagéletszinvonal, nem?
2009. nov. 18. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Infláció idején még jól is jöhet, ha agyonhitelezzük magunkat.
2009. nov. 18. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.

ilyen volt a régi lakásunkon az alattunk lakó szomszéd.

Minden szarra hitelt vettek fel. Mindíg új számítógép, minden szobába konyhába tv (kb 4-5), stb.

Aztán persze nem volt pénz, akkor eladták a számítógépet, kajára alig volt pénzük heteken át grízes tésztán éltek(2 felnőtt, 3 gyerek), utána persze megint vettek gépet és előre az egész, lejárt a hitel, vettél fel a másikat. De tényleg nem azért, mert vmi komoly dologra kellett volna.

vannak ilyen elbszott emberek.

2009. nov. 18. 20:33
 5/5 A kérdező kommentje:
nem rossz.akiröl irtam már a bankok napi szinten zaklatják öket,e egyszerüen lesz*rják és élnek tovább nyugodtan.más meg aki nem fizeti ki a számlát csak két hét csuszással már tiszta ideg.
2009. nov. 18. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!