Tényleg többre becsülik a török pasik az európai nőket, mint a törököket? Szerintetek van esélyem nála?
Németországban dolgozom, és van egy török munkatársam. Állandóan bámul, meg már váltottunk is 1-2 szót, amiben igazából ő kezdeményezett. Én nem tudok törökül, ő nem tud magyarul, szóval csak németül tudunk beszélni :D 30 éves kb, és 5 éve él itt kinn. Már 3 hete nem láttam, mert szabadságon van. Nemrég megtudtam a teljes nevét, lecsekkoltam facebookon, és láttam, hogy van egy nő, akit eljegyzett... Sok közös kép van kint fb-n. De a nő szerintem nincs itt kint vele németben, vagy nem tudom... De nem hiszem.
Nagyon tetszik :S De nem tudom ő mit akar, vagy most mi van, vagy ezzel a nővel mivan, vagy áááááááá...... :D Szerintetek? Még 1 hétig lesz szabadságon. Nem is tudok vele beszélni addig. Nem akarom, hogy tudja, hogy én tudok a nőjéről. Ha visszajön meg akarom kérdezni, hogy van-e valakije, vagy ilyesmi... Kíváncsi vagyok, mit mond rá.
Draga, ha van jegyese, akkor megis mit värsz?
En is itt elek nemetben, nagyon sok török csalädot ismerek.
Es nagyon sok ilyen pasi van itt. Idejönnek illegälisan, hazassagot kötnek eus csajokkal, 3 ev utän elvälnak, mert ugye megkapjäk az ällando tartozkodäsi engedelyt. Aztän hazamennek eljegyeznek egy csajt, aki az egesz eletet a konyhäban tanuläs nelkül töltötte el.Pont felesegnek valo.
Amig pedig itt tartozkodnak, nehogymä" ne legyen senkijük, az otthon väro csaj ugysem tudja meg.Ahogy összesporoltäk az esküvöre, sajät vällalkozäsra a penzt, lepnek is haza.
A csalodott barätnö meg itt marad.
Nem ältalänositok, mert vannak köztük is mäs beällitottsäguak.Ilyet is ismerek.
7 es:
Kivel kellene összejönnie? Egy alkesz nemettel??
Akkor sem kellene nemet, ha milliokat igerne.Sokkalnagyobb tuskok mint a bevändorlok.
Vagy esetleg magyarral? A kinnt elö magyarok többsege lenezö a többi magyarral szemben.
eleg bunko hozzaszolasok jottek ugy latom) es ha valaki nem tudna, itt a torokoknel ez normal, hogy hazas es van nekik meg nojuk..
szoval en csak azt tudom mondani erre, hogy ugyanebbe a helyzetbe vagyok, es ugyanitt Nemetorszagban.
en nem tudom, hogy mit tegyek, neha talalkozunk, mindig ir, minden nap, mit hol kivel van stb.
szeretem is, de nem is.. ez nagyon nehez..
viszont ugyanugy van neki felesege. (allitolag csak papiron vannak egyutt, nem elnek egyutt semmi tobb) es ezt talan meg el is hiszem,, mindig velem akar lenni, minden nap, minden oraban. meg facen se ismerosok az asszonnyal..:D ami kicsit vicces szamomra..
igazabol egy ilyen embernek, ugy gondolom hogy tobb noje is van, bar lehet tevedek..
es meg annyi, hidd el,hogy ha te is nezed ot, mar tudja ennyibol hogy bejon neked(es hogy akarsz valamit), es elobb utobb lepni is fog.. nalunk igy volt:) (nem vagyunk egyutt, mert ez igy nekem nem megy, meg mielott felre ertenetek)
de minden igy tortent, legalabbis velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!