Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg többre becsülik a...

Tényleg többre becsülik a török pasik az európai nőket, mint a törököket? Szerintetek van esélyem nála?

Figyelt kérdés

Németországban dolgozom, és van egy török munkatársam. Állandóan bámul, meg már váltottunk is 1-2 szót, amiben igazából ő kezdeményezett. Én nem tudok törökül, ő nem tud magyarul, szóval csak németül tudunk beszélni :D 30 éves kb, és 5 éve él itt kinn. Már 3 hete nem láttam, mert szabadságon van. Nemrég megtudtam a teljes nevét, lecsekkoltam facebookon, és láttam, hogy van egy nő, akit eljegyzett... Sok közös kép van kint fb-n. De a nő szerintem nincs itt kint vele németben, vagy nem tudom... De nem hiszem.

Nagyon tetszik :S De nem tudom ő mit akar, vagy most mi van, vagy ezzel a nővel mivan, vagy áááááááá...... :D Szerintetek? Még 1 hétig lesz szabadságon. Nem is tudok vele beszélni addig. Nem akarom, hogy tudja, hogy én tudok a nőjéről. Ha visszajön meg akarom kérdezni, hogy van-e valakije, vagy ilyesmi... Kíváncsi vagyok, mit mond rá.

2013. nov. 15. 10:59
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem mondani, hogy a nője is török :D
2013. nov. 15. 11:05
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Otthon van egy menyasszonya, téged meg csak dugni akar.
2013. nov. 15. 11:37
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Többre becsülik? Dehogy.

Csak könnyűvérűnek tartják, ami sajnos láthatóan rád is igaz.

2013. nov. 15. 12:16
 4/14 anonim válasza:
81%

" lecsekkoltam facebookon, és láttam, hogy van egy nő, akit eljegyzett... "

" Sok közös kép van kint fb-n. "

" De a nő szerintem nincs itt kint vele németben, vagy nem tudom... De nem hiszem. " - Á, ne is töprengj ezen. Az eljegyzés és a sok közös kép nyilván nem ad elég okot arra, hogy esetleg a nemlétező gerinced érzékeltesse veled azt, hogy a pasi már foglalt.

" De nem tudom ő mit akar, vagy most mi van, vagy ezzel a nővel mivan, vagy áááááá..... " - Ááá, egy ilyen világszintű dilemmában nem is csoda, hogy nem találod az értelmet.

Az a nő biztos csak a férfi kishúga, aki évente egyszer hazavárja, hogy Baklava majszolás közben megtárgyalják a németországi élményeket. Semmi komoly köze nincs a férfihoz és az eljegyzés se szúrjon neked szemet, Törökországban egy régi hagyomány az, hogy az emberek jelképesen eljegyzik egymást amúgy teljesen lényegtelen okok miatt, ezzel is kifejezve azt, hogy nyilvánvalóan semmi közük egymáshoz.

" Nem akarom, hogy tudja, hogy én tudok a nőjéről. " - Hoppá, mégis csak bevillant, hogy az említett hölgy valószínűleg a nője. Erre magadtól jöttél rá vagy valaki megsúgta neked ? Na mindegy, a lényeg, hogy eljutottál egy olyan következtetéshez, amely minden átlagos normálisan működő agyfunkciója embernek már elsőre leesett volna.

" Ha visszajön meg akarom kérdezni, hogy van-e valakije, vagy ilyesmi... Kíváncsi vagyok, mit mond rá. " - Okvetlenül jelentkezz az Éjjel-Nappal Budapest című szennyműsorba, ott hasznát vennék ötleteidnek, hogy mivel lehet elcsépelni az időt az életben és hogyan lehet tonnaszámra halmozni az értelmetlen és felesleges próbálkozások, valamint lejárattatások számát az élet alatt, ezzel garantáltan rászolgálva a " rib#nc " jelzőre.

2013. nov. 15. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azonnal felejtsd el. A torok kollegad sosem fog elfogadni teged, mert kereszteny kulturkorbol valo vagy. Legalabbis nem valoszinu, hogy komolyabbak lennenek a szandekai. Nem becsulik tobbre az europai noket, sot... . Jomagam sokat dolgoztam vendeglatasban, es sokszor talalkoztam ilyen esetekkel. Egyik esetben sem vettek el magyar lanyokat. Csak no kell neki, de nem a szemelye, hanem a teste. csak arra... . A masik oldal, pedig az, hogy az olyan holgyeket, itthon, magyarorszagon kevesbe fogadjak el a ferfiak, akiknek volt ilyen jellegu kapcsolatuk. Felejtsd el, keress magyar pasit. Azonnal felejtsd el. Ettol jobb tanacsot nem lehet adni.
2013. nov. 15. 14:47
 6/14 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem a török pasikra általánosságban az jellemző, hogy nagyon kisajátítóak meg tárgyiasítók. Kedvesek meg minden, de nagyon irányítóak.

Egyébként nem tudom, de lehet azért jönnek be nekik jobban a magyarok (már, ha ez igaz), mert a török lányok elég csúnyák :D

2013. nov. 15. 15:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg aztán... kijutsz Németországba és ott pont egy törökkel jössz össze ? Ez lecsúszás...
2013. nov. 15. 15:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van esélyed nála. Szexre. Ha csak annyira becsülöd magadat, hogy egy foglalt török kapcarongya legyél pár hétig, mialatt a munkahelyeden híre megy, hogy a magyar bevándorlócsaj bármire kapható, akkor hajrá, ribiskedj csak. Aztán majd ne csodálkozz, ha a többi munkatársad is sorbaáll, főleg a nősek, akik csak könnyű kalandot akarnak egy könnyű prédától.
2013. nov. 16. 17:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Na ba*zod ha ki van rakva h eljegyezve akkor kije neki az a nő? a testvére? Jhajj hogy jutottál te ki németországba ennyi ésszel? :D Gyere haza te kis Einstein kell az okosabbaknak a hely a török fas*zik meg itt is megkúrnak nyugi :D
2013. nov. 17. 21:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Az arabok, törökök a nyugati nőkkel csak szórakoznak, házasság , komoly kapcsolat céljából a saját köreikből választanak muszlim lányt.
2013. nov. 18. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!