Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek melyikőnknek van...

Szerintetek melyikőnknek van úgymond "igaza"?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen nem is erre vagyok kíváncsi, hanem inkább valahogy arra, hogy jól gondolom-e ezt, jogosan csinálom ezt, vagy hülyeség?

Szóval van egy ilyen alapvető problémám, hogy ha önmagammal teljesen rendben vagyok és nem gondolok bele úgy a dolgokba negatívan, akkor minden teljesen rendben. Azonban mostanában megint elkezdtem rosszul érezni magam az osztályban, az a fő problémám, hogy nincs egy biztos pontom, egy legjobb barátom, viszont a társaság ahol ugyanakkor szilárdan ott vagyok, mindenkinek van, és így kényelmetlenül, kívülállónak érzem magam. Van egy lány akivel a legjobban vagyok/voltam, viszont neki van más akivel jobba van, mint velem, sokkal de sokkal többet foglalkozik vele... Pl mindig nekem kell odamennem ahhoz a lányhoz, ha beszélgetni akarok vele. Egész nap ül a helyén, általában a társaság az ő padjuknál (a legjobb barátja mellett ül) tanyázik, de ha pl máshol akkor ő ritkán megy oda, de azért inkább odamegy, mint mondjuk hozzám. Nem akarok harmadik lenni ott náluk ezért cask akkor megyek oda hozzá ha van ott még rajtam és rajtuk kívül valaki. De ha én nem megyek direkt hozzá akkor nem jön oda, és nem is bsezélünk.. Ez nagyon rosszul esik.. Viszont ő is érzi hogy van valami bajom de egyszerűen nem hinném hogy leesne neki hogy ez a baj.. Szerintem egy egyenrangú barátságban néha én megyek oda hozzá néha ő, felváltva szervezünk programokat, stb... nagyon fáj hogy egyoldalúnak tűnik ez az egész.. Viszont amikor régebben voltak ilyen gondjaim és elmondtam neki akkor meg jaj de hülye vagyok stb.... Szóval ha beszélünk akkor egy ilyen felszínes kapcsolat van de nem keresem és éreztetem vele hogy vele van bajom...

16L

2013. nov. 13. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:

A kamaszok nagy része ilyen felszínesen és egyoldalúan viselkedik sok helyen, nem csak nálatok.

Az ilyen dolgokon ne akadj fenn, mert nem ér annyit az egész. Aztán ráadásul, úgysem tudod az ő felfogásuk miatt megértetni velük a te nézőpontodat.

Ezen túl kell lépni, jön majd a főiskola és ott nagyobb esélyed van kevésbé passzív és birkaszellemű társaságba kerülni.

2013. nov. 14. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, te egy tinédzser vagy, akiben tombolnak a hormonok. Ma ilyen, holnap olyan. És ami nem annyira jó, az rettenetesen rossz. Úgy mondanám, ez az objektív helyzet. Vagyis nem az ettől független "viselkedésed" az ok.

Nem kell megbántódni, ha nem jön utánad senki, neked kell mások után menned. Ha szükséged van rá, menj és rá se ránts. Ha meg tudod nélkülözni, akkor tedd azt. A fontos, hogy ne keress mindenben mélyreható mögöttes szándékot, mert nincs benne. Csak teszik azt, amit te is. Esetleg másképp. Hullámzó érzelmi viszonyokban ne keress "tartós egyenrangú barátságot". Lehet, de nem nyilvánvaló.

2013. nov. 14. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!