Milyen Szerbiában élni?
Először is, én semmiképp sem nevezném szép városnak, főleg ha Pesthez hasonlítjuk (Zágrábban még nem voltam, azt nem tudom). Magyar szót legfeljebb otthon és a nagykövetségen hallhatsz. Sok a huligán, a bűnöző, és a hasonlók. Viszont a vár szép és még 1-2 szép hely van.
És hát szerintem ha Zágrábban nincsenek barátaid, akkor Belgrádban még annyi sem lesz (ne vedd ezt rossz néven)!
Nem akarlak elkeseríteni, de egyes szomszéd népek tagjainak egy része magyargyűlölő. Főleg a románok. De beszélgettem már élőben néhány vajdasági magyarral is. Nagyjából úgy álltak hozzájuk a szerb gyerekek, mint a világban általában a cigányokhoz. :(
Mindenesetre, remélem, jó sorod lesz. De azért légy résen. Tudtommal a horvátok elfogadóbban a magyarokkal szemben, mint a szerbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!