Tényleg igaz, hogy az erdélyi magyar lányok nem olyan szépek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék senkit sem megsérteni, nekem nincs sem negatív sem pozitív véleményem ezzel kapcsolatban, mivel még nem jártam ott, de többször is hallottam ezt az általánosítást. Van benne igazság szeribtetek?2013. nov. 10. 20:08
1/3 anonim válasza:
Az itthoni magyar lányok sem "olyan" szépek. Ez csak mende-monda.
Itt is és Ott is vannak szépek és csúnyák.
2/3 anonim válasza:
van egy olyan aspektusa a dolognak, hogy itt Erdélyben azért sokan a magyarországi átlag életvitel alatt élnek. ebből kifolyólag nem engedhetik meg maguknak a rendszeres szépítkezést (kozmetikus, fodrász, új ruhák stb), de azért általánosan nem lehet kijelenteni, hogy nem szépek. lehet találni, nem is keveset, akik kifejezetten szépek.
3/3 anonim válasza:
Nem hinném ,hogy nagyob arányban lennének a szép lányok Magyarországon, mint Erdélyben. Mindkét térségben vannak szépek is, meg csúnyák is. Én meg azt állapitottam meg mindig azon alkalamak alapján, amikor Budapesten jártam, hogy különösen sok ott az elhizott, izléstelenül öltözködő nő. Ennek ellenére nem általánositanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!