Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg az emberek...

Miért nem értik meg az emberek, hogy vasárnap nem dolgozunk? Miért nem lehet ezt az egy napot kihagyni, megszentelni, pihenésre fordítani?

Figyelt kérdés
Kivétel ez alól a halálveszély és az ügyeletes állások, pl mentők, tűzoltók, rendőrség, stb. De fát hordani nem muszáj pont ma. Az előbb idegesített fel vele a (még) párom, hogy akármit mondok, ő fát akar pakolni. Lehetett volna tegnap, lehet holnap, de ne pont ma! Nem az a pár mázsa fa fog megmenteni a fagyhaláltól ma! De ezt látom mindenhol, amerre nézek! Miért nem fogja fel az emberek nagy része, hogy vasárnap nem dolgozunk?
2009. nov. 15. 14:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Azért valaki miért agymosott mert a vasárnapot pihenésre szeretné fordítani? Ehhez még vallásosnak sem kell lenni.
2009. nov. 15. 15:19
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
mindenkinek más szokásai vannak, ne akard senkire ráerőszakolni a sajátodat! ha a párodnak fát pakolni van kedve, akkor miért ne tegye? te meg ne dolgozz akkor!
2009. nov. 15. 15:35
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt ez lehet, hogy neki nem munka, hanem kikapcsolódás. Megsúgom, hogy nálam is az. Szeretek fát vágni, mert ilyenkor ki tudom kapcsolani az agyamat.

Másrészt meg megsúgom, hogy a sok ember dolgozik vasárnap. Én is szoktam, ma is dolgoztam. És magasról teszek arra, hogy mások mit szoktak.

Harmadrészt miért akarod ráerőltetni az akaratodat? Nem tudod elviselni, hogy más másként gondol dolgokat? Ennyit a toleranciádról. Tényleg a legjobb lesz, ha elválsz tőle. Neki biztosan. Meg hát biztos nagyon szerethetted, ha emiatt képes vagy elválni tőle. Idióta.

2009. nov. 15. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Lehet, hogy most érzett magában energiát a fahordáshoz. Én sem értem, mi a baj ezzel, hidd el, jobb, mintha a gép előtt ülne.

(Amúgy én is egész nap dolgoztam, mert vasárnap takarítok, mosok, főzök a következő hétre, ugyanis hétköznap suli mellett nincs időm és energiám rá. Amikor tartották a vasárnapot, akkor azért sokkal kevesebb dolga volt az embereknek, mint ma...)

2009. nov. 16. 01:41
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

remelem kifogsz 1 olyat,aki meg 7koznap se dolgozik,

akkor megtudod hol lakik horkai:)

2009. nov. 16. 13:35
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
hadd beken az embert...te meg eridj a plazaba a pics@d riszalni
2009. nov. 16. 13:37
 17/17 anonim válasza:

Ejnye emberek!!!

Hol marad a jómodor?

Feltettek egy kérdést amire választ várnak nem dúrva, goromba beszólásokat!

A véleményeteket elmondhatjátok normális hangnemben is nem?

A kérdésre meg a válaszom:

Már rég óta /sajnos/ hétvégén is sok helyen dolgozni kell!

A TE párod meg gondolom azért vág fát, hogy nálatok meleg legyen!!

Kérdd meg legközelebb, hogy ne akkor csinálja amikor együtt szeretnél lenni vele, biztosan megérti, gondolom szeret!

Ha nem teljesíti kérésedet akkor legközelebb TE vágd fel a fát!! :)

2009. dec. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!