Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megkereshetném egy ilyen...

Megkereshetném egy ilyen kéréssel egy régi barátnőmet?

Figyelt kérdés

Szóval akiről beszélek általános óta a legjobb barátnőm volt, de más gimibe mentünk és így elszakadtunk egymástól. Sokáig nem beszéltünk, de az utóbbi fél évben körülbelül elkezdtünk msn-en újra beszélgetni. (Most vagyunk 12.-esek)

Egy cd-t szeretnék tőle kölcsön kérni, meg ez jó ürügy arra, hogy találkozzunk, tényleg kíváncsi vagyok mi van most vele. Szerintetek mit szólna hozzá? Lehetünk újra "rendesen" barátok?

2009. nov. 14. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azzal is megkeresheted, hogy rég láttad, kíváncsi vagy, mi van vele.

Sajnos nagy az esély, hogy olyan sokat változtatok, hogy már nem lesztek ugyanúgy barátnők. Persze az se kizárt, hogy jobb viszonyban lesztek, mint valaha :)

2009. nov. 15. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egy barátommal voltam úgy, 7-8.-ba (akkor jöttem az orszégban mert 2-ős állampolgár vagyok) a legjobb barátok voltunk, középsuliban 1. osztályban még nagyon jóban voltunk, 2.-ban már valahogy elszakadtunk egymástól, nem találkoztunk többé, neki is, nekem is új barátaim lettek, 2005-be leéretségiztem, eltelt még 2 év, már majdnem 5 éve nem beszéltünk egymással, aztán nagyábból ugye 2 éve édesanyáink találkoztak és az ő anyukája megadta az enyémnek a srác telefonszámát, felhívtam, vagy 4-szer beszéltünk meg talit de mindig le lett mondva különböző okok miatt, közben beszélgetünk telefonon sokat is sok mindenről meséltünk egymásnak, 2 hónap telt el így, és akkor végül amikor találkoztunk, onnantól kezdve mintha nem is lett volna ez a szünet, újra elválaszthatatlan legjobb barátok lettünk és onantól kezdve minimum hetente de akár hetente töbször is találkozunk! Mostanában esedékes hogy nekem a másik anya országba be kell vonulnom a seregbe 1 évre, spártában a speciális erőkhöz, ahonan tudom hogy nagyon kapcsolatot nem fogok tudni tartani az itthoniakkal, el tudnám kerülni, de ez Görög kötelességem(főleg hogy bármikor kirobbanhat a 3. balkáni háború), nem szeretném ha minden Görög ismerősöm kibeszélne a hátam mögött hogy ní, ott az a srác aki egészséges de nem volt katona, de mindegy, ez egy másik történet! De tudom hogy ő lesz az aki, amikor visszatérek 1 évvel késöbb tárt karokkal fog fogadni és amikor a többi "haver" már elfelejteni kezd ő szinte minden nap fog találkozni velem hogy meséljek neki a seregről! Igen, hiába az az 5 év, mintha soha nem is lett volna és tudom hogy az az 1 év végkép semmi lesz!
2009. nov. 15. 06:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha olyan természet, ezen könnyen megsértődhet.

Mert gondolj bele, neked mlyen lenne, hogy valaki 4 évig nem keres, nem akar veled találkozni, aztán egyszer felhív (látszólag) csak azért, hogy egy tetves cd-t elkérjen?

És akkor hiába örülsz, meg minden, szerintem álszentnek tűnik.

Szerintem a találkozás miatt találkozz, így lehetettek még barátok.

2009. nov. 15. 09:38
 4/5 A kérdező kommentje:

De már egy ideje sokszor beszélgetünk msn-en szóval nem az van, hogy már évek óta nem beszélünk és akkor most keresném fel először. Egyébként ő volt az, ha jól emlékszem, aki írt nekem először, hogy mi van velem (most már felváltva) szóval nem hiszem, hogy megsértődne!

Én nem hiszek az internetes "barátságokban" szerintem nagyon fontos a személyes találkozás is!

2009. nov. 15. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaj, ebben az esetben nyugodtan, bocsi félreértettem. Szerintem jó:)
2009. nov. 15. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!