Mostanában elég sok ismerősömről kiderült hogy a saját neméhez vonzódik. Miért öltött ilyen mértéket a homoszexualitás?
Mostanában sok ismerősöm egyszerűen "átállt" a másik oldalra, egyszer csak "rájött" hogy ő mégis inkább a saját neméhez vonzódik. Ennyi leszbikust és biszexuálist még sosem láttam, mint mostanában.
Mi ennek a jelenségnek az oka? A média felelős ezért? Mert normális dolognak állítja ezt be?
Engem mondjuk különösebben nem zavar, mindenkinek szíve joga, noha nem hiszem hogy ez normális dolog, de ha valaki mégis genetikailag ilyen, hát éljen így, ne bántsuk ezért.
Viszont mostanában nagyon megnőtt a saját nemükhöz (is) vonzódók száma. Mintha csak valami "homár-vírus" lenne a levegőben. De most komolyan: levegőben terjed, az ivóvízbe tettek valamit, vagy a média hatása?
Elhiszem hogy lehet homoszexualitásért felelős gén, de nem hinném hogy normál esetben ilyen arányban kezdenének hirtelen az emberek ezzel rendelkezni..
Egyébbként az utóbbi időkben egyre gyakoribb férfi meddőség okaként is felmerült, ráadásul a jobb szociális körülmények között élőknél. Egyszerűen a gazdagoknak tellik ilyen kozmetikumokra, ráadásul már gyerekkoruktól kenegetik őket ezekkel, míg a szegénységben élő "szapora" rétegeknek nem tellik erre és meg vannak kímélve ezek nem kívánatos mellékhatásaitól.
(miért is szaporábbak a kártányos helyzetűek??? Most, hogy ez szándékos politikája valakiknek vagy nem, ezt hagyjuk az összesküvés elméletekre))
"homár-vírus" az eszem megáll, mennyi hülyeséget tudnak kitalálni egyesek.
Semmivel sincs több homo-, és biszexuális mint régen. Csak annyi történt, hogy többen fel merik vállalni, ami szerintem jó dolog, mert kezdenek rájönni az emberek, hogy gusztustalan dolog olyanért elítélni valakit, amiről ő nem is tehet.
Milyen média? AZ, hogy bemondják, hogy felvonulás volt? Mutass légyszíves olyan TV-adót, vagy rádiót, újságot amely sokszor, vagy néha foglalkozik a melegekkel...
Jó lenne, ha már mindenki megértené, hogy ezzel a tulajdonsággal születni kell.
Ez nem eltanulható, legfőképpen nem utánozható, nem elkapható, nem olyan dolog, amelyben "hisznek", nincs olyan, aki divatból homoszexuális, és legfőképpen nem betegség.
Ha valaki a homoszexualitást, mint nemi orientációt, betegségnek nevezi, akkor a heteroszexualitás is az.
Nem hiszem kérdező, hogy te örülnél annak, ha neked kéne egy olyan dolgot eltitkolnod, amit egyáltalán nem kéne.
Mivel minden 10.ember meleg kb,így nem tudom min csodálkozol.
Még így is többen vannak,mint amennyien felvállalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!