Szerintetek is kezd elbutulni, visszafejlődni a civilizált ember?
Gondolok itt azokra a dolgokra, melyeket ma már a technikai kütyük segítségével végzünk. Régen ha pl. túrázni vagy kirándulni indultunk megterveztük az utat térképen. Ma már GPS-t használunk, semmit nem oldunk meg önállóan. Ha elromlik a GPS, akkor azt sem tudjuk mit kezdjünk.
Egy másik példa:
Régen mikor még nem létezett az internet az emberek leültek beszélgetni. A férfiak jelezték a nők felé, hogy akarnak tőlük valamit és fordítva. Ma már az interneten keresnek társat az emberek egy része. Vegyük például a Föld többi élőlényét. Egyes állatfajoknál a hím hangokkal jelez a nősténynek, hogy kész a párzásra más fajoknál színekkel, stb. De mi emberek lassan már technikai eszközök igénybevételével tudunk csak ismerkedni. Valóban elbutít a technika?

Ok, de annak már nincs köze a technikához.
Na mindegy erről ennyit részemről. Kaptam érdekes, elgondolkodtató leveleket is, amiknek örültem.

Igen folyamatosan hanyatlunk de ez ida célja egyeseknek hisz már az ivóvízhez is butito idegmérget kevernek pl klor. Elelmiszerek környezeti mérgek mind mind ölik az ágysejteket. Én pl a sok migren
től vagyok már szellemileg alacsonyabb szinten ami betegség fejfajssal jár az sajnos agysejtpusztulással és elbutulassal is.

"Egyes állatfajoknál a hím hangokkal jelez a nősténynek"
Ó, hát a drága ruha, drága óra, drága ékszerek, drága cipő, jó autó, szép lakás az mi, ha nem primitív, állati jelzés? Minden maradt a régiben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!