A punkok elítélik a homoszexualitást?
Nem tudom biztosan, de szerintem nekik alapvetően semmi bajuk a homoszexuálisokkal.
Max. a jellemzően homoszexuális viselkedésmódot (fiúknál lányos viselkedés) ítélik el.
Inkább a skinhead-ek utálják a homoszexuálisokat.
Jó kérdés, de szerintem ez változó. Mint minden embernél. Nekem nagyon rosszul esett,mikor a jónak hitt "haveri" társaságban olyan megalázóan beszéltek a melegekről,hogy akkor fogam magam és elmentem onnan.
Lehet levágták,hogy mi a szitu. Engem nem érdekel. Tanulják csak meg,hogy nem csak azok a seggüket riszálók vannak a kamionokon,meg divattervezők.
Hanem kétkezű dolgozók,munkások,tanárok,diákok,mérnökök,ügyvédek,orvosok stb.
Erre nincs ilyen általános szabály. Mivel a punkok általánosságban anarchisták, ezért egyértelmű lenne, hogy a homoszexualitást nem ítélik el, hiszen a homoszexualitás ellent mond az egyházi szabályoknak, amiket a punkok elutasítanak. De azért ettől függetlenül a punkoknál is épp úgy jön le, ha valakiről kiderül, hogy b*zi, mint más társaságban.
egy egykori punk csaj
Szerintem ez emberenként változó. Én pl. mint punk abszolút nem ítélem el őket, a baráti körömben több meleg fiú és lány van, én pedig biszexuális vagyok.
Szerintem alapvetően egy normális ember toleráns másokkal szemben.
Az emberek 80%-a elítéli.
Amúgy, hogy valaki milyen zenét szeret és mi a szexuális beállítottsága, nincs összefüggésben, kivéve az olyan divatmajmoknál, mint az emósoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!