Fórumozók még nem únjátok?
Nem kell bólogatni, ha hülyeségnek tartod a kérdést, csak fogd fel végre, hogy az az ő hite, az ő dolga, az ő világnézete, és nem azért tette fel az ezotériában a kérdést, hogy elkezdjenek a dolog létjogosultságán vallási vitákat folytatni, hanem mert ő ebben hisz, és hasonló gondolkodású emberek válaszát várja. Semelyik szkeptikus és pláne nem az eszetlen tagadók, egyikőtök sem Jézus, hogy Megváltsa itt a "bűnös ezo-hívőket", nem kérték tőletek ezt a megváltást, elvégre nem arról szól a kérdés, legyen eszed, és ne erőszakold rá másoknak a saját világnézetedet csak azért, mert SZERINTED a tied a helyes. Szerintem helytelen, de amíg nem mászol a rákpáncélomba azzal, hogy megtéríts, én sem csipkedem véresre az orrod az ollómmal. Ennyi. Ebből a mentalitásból elég volt a Kereszténység a Sötét Középkorban, az ember azt hinné, hogy itt az űrkorszak idején már több esze van az embereknek, de nem, rá kell erőszakolni egymásra a saját világnézetet.
Mondok valamit: Ha valaki feltesz egy szerinted totál hülye kérdést, amire valaki ad egy szerinted totál hülye választ, ami lényegében csak azért hülyeség, mert te nem hiszel benne, és esetleg a kérdező van olyan hülye és elhiszi, ahhoz neked mi közöd? Ki vagy te, hogy meg akarj menteni másokat, olyanokat, akik nem a te világnézetedet vallják?
Ellenben amikor jönnek a troll válaszok az esetlegesen komoly kérdésekre, és azzal ki tudja, milyen károkat okoznak azért, mert szerencsétlen komoly kérdező nem számít arra, hogy eszetlen barmok hülyéskednek vele, ott már azért komoly baj van, de tényleg. Lehet, hogy szerintetek vicces, de nagyon sokat árthat is.
Szóval lécci, trollok, hagyni az ezo témát az ezo-ra, nem feltenni kamukérdéseket, még akkor sem, ha szerintetek nem normálisak a komoly kérdések, és nem adni kamu válaszokat, mert szerinted a kérdés nem elég hihető és nem reális. Bármikor tévedhetsz, és kiderülhet, hogy mégis komoly, akkor is, ha ez hihetetlen. Tapasztaltam.
Köszönöm a lepontozást, látszik, hogy az önmagukat szkeptikusnak tartó tagadók a "jófiúk" errefelé.
Alapvetően HakapesziM hozzáállására reagáltam, aki szerint már a kérdés létjogosultságának megkérdőjelezése is jogában áll az ezotéria témában, csak épp azt vettem észre, hogy ha ez a megkérdőjelezés a "neked diliházban a helyed", az sorra kapja a felpontozásokat, holott meglehet, hogy az illető abszolúte nem dilis, csak olyasmivel találkozott, amiben a "megkérdőjelező" "szkeptikus" kolléga nem hisz. Az előbb pl. épp azt olvastam, hogy valaki a LÉLEK létezésében nem hisz, és gyakorlatilag kvázi lehülyézte azt, aki ilyen badarságokban hinni mer. :O Aztán meg az ilyenekre adják a pontokat, miszerint hasznos a válasz, holott totál nem. O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!