Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fórumozók még nem únjátok?

Fórumozók még nem únjátok?

Figyelt kérdés
azokat. a válaszolokat akik csak bólogatnak a kérdésekre Pl. akik nem adnak normális választ csak provokálják azokat a válaszadókat, akiknek van különvéleménye ezáltal reklámozzák magukat fordított pszichológiát alkalmaznak akik célja csupán pontszerzés.

2013. okt. 14. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nem igazán.

Ahogy egy bölcs művész mondta: "Autók mindig is voltak. Autók mindig is vannak. Autók mindig is lesznek."

http://www.youtube.com/watch?v=Q0-P_sxThwA

2013. okt. 14. 18:01
 2/18 anonim válasza:
53%

Én csak azt unom, amikor hosszú ú-val írják ezt a szót... :(

Najó, a sok "csak kötekedő nem-hívőt" is, akik nemtom még mindig, mi a frászt keresnek itt, és miért nem hagyják már végre békében azokat, akik itt komolyan szeretnének beszélni az ezotériáról. :P

2013. okt. 14. 18:11
 3/18 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Kicsit. De csak mint az életben. Át lehet ugrani rajtuk. Mások meg engem unnak. Remélem, hogy átugranak a kommentjeimen és nem kötekednek. Egyébként meg kinek mennyi ideje lehet, hogy erre herdálja??
2013. okt. 14. 18:19
 4/18 A kérdező kommentje:
18:01 köszi a linket bár nem értem mi köze a kérdéshez Robikának és az autóknak? megkell mondjam a video haláli. snoop dogg robika. hullajó de leginkább hulla. xDDD
2013. okt. 14. 18:20
 5/18 A kérdező kommentje:
sok kérdésnél láttam már hogy nem választ, adnak hanem bólogatnak Pl. ,szerintetek a pápa bugyit, visel? igen és pirosat, aki peszeg azt mondja erre hogy hülyeség rőktön nullázzák sztem a saját bankszámlájukat kellene lenullázni és bele ugatnak mások válaszában én moderátorkén letiltanám az összes ilyen válaszolót.
2013. okt. 14. 18:37
 6/18 anonim ***** válasza:

Ott van a piros stoptábla, és jelentheted a neked nem tetsző válaszokat.

A modik elég jól dolgoznak itt.

2013. okt. 14. 18:43
 7/18 anonim ***** válasza:
Én nekem tegnap du. volt egy ilyen esetem pont itt. A kérdésemre nemhogy választ kaptam volna, hanem tőle jóval, de JÓVAL eltérőbb dolgot, ami nem tudom, hogy jött oda, de ezzel kiprovokálták velem a veszekedést! Na, a pumpám fel is ment tőle! -,-
2013. okt. 14. 18:59
 8/18 anonim ***** válasza:
Rányomsz a piros táblára, bejelölöd, hogy miért is teszed, és törlik is.
2013. okt. 14. 19:01
 9/18 anonim ***** válasza:

# 2: ezotériásnak lehet kötekedni? Az már más?

Nem minden szkeptikus kötekedni jár ide. Ha elsőnek jön ide az ember, akkor fontos a két látásmód. Mi alapján tiltod meg, a másik látásmódót?

Van itt olyan válasz is, hogy "Einsten megbukott matekból, ami egy tèvedés. Ràérzett a spirirualitásra". (nem pontos az idèzet).

Ezen kívül, nem egy, ijesztegetős kèrdés/válasz is volt. Mi van akkor, ha valaki ezt komolyan veszi?

2013. okt. 14. 19:16
 10/18 anonim ***** válasza:
Figyelj és azok nem unják még akik provokálják nap mint nap TÖBB kérdéssel a szkeptikusokat a nevetséges és szánalmas kérdésekkel amik még viccnek is rosszak? Ebben a topikban (nem csak ebbe) kb 20 ból jó ha jön 2 nagy ritkán 3 értelmes kérdés... Én már nem csodálom, hogy a kérdésekre nem érkezik sokszor érdemben válasz, mert túl sok a habi kérdés vagy az olyan ami már kb. 2000. alkalommal lett feltéve... Talán, ha a kérdések normálisak lennénekés nem feleslegesek, megérteném, de így.....
2013. okt. 14. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!