Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tudatnátok finoman a...

Hogyan tudatnátok finoman a másikkal, ha sérti az intim szférátokat?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam (annyira nem nevezném barátnőnek), amikor beszélünk mindig nagyon nagyon közel áll hozzám. De tényleg. Az arca 15 cm-re van az enyémtől. Nos egyébként hátra tudok lépni aprókat, de volt hogy én a falnál állva beszéltem vele, és nagyon közel jött és nem tudtam hova menni... szerintetek hogyan tudassam vele ( ne bunkón), hogy ezt hagyja abba?
2013. okt. 9. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, kedvesen és kulturáltan megmondanám neki, hogy ne figyelj, nagyon kedvellek, igazán nagyra becsüllek, kérlek hát, hogy ne vedd a szívedre azt, amit most mondani fogok, de megkérhetlek arra, hogy ne gyere ilyen közel? Igazán kedvellek és tisztellek és szeretlek, remélem, nem haragszol hát, csak tudod, nekem így jobb lenne, nekem ez fontos. Még egyszer köszönöm, hogy ilyen megértő vagy.
2013. okt. 9. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha úgy alapból nem veszi le, hogy rosszul érzed magad, akkor sajnos eléggé konkrétan meg kell neki mondani, hogy azt a két lépés távolságot tartsa már be.
2013. okt. 9. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
A fentiek, netán szép lassan, finoman eltolod az arcát az orrodtól.
2013. okt. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!