Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért támadjátok a rockereket?

Rock'n'Rollgirl kérdése:

Mért támadjátok a rockereket?

Figyelt kérdés
Miért Támadjátok a rockereket azzal hogy ápolatlanok, vagy hogy folyamatosan részegek? Nem feltétlenül azok, ráadásul nem csak mi iszunk. Ha például egy 'normális'társaság elmegy egy buliba, az nem issza le magát a sárga földig? Vagy egy disco után nem izzadtok le? Nem csimbókosodik össze a hajatok? naugye...

2013. okt. 9. 17:11
 1/10 anonim ***** válasza:
1%
Huligán külsejűek. És a stílus maga az ember.
2013. okt. 9. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
11%
Mert a rockerek mind alkoholisták, állandóan üvöltöznek és a nők fenekére csapkodnak.
2013. okt. 9. 17:19
 3/10 Grielean ***** válasza:

"Ha például egy 'normális'társaság elmegy egy buliba, az nem issza le magát a sárga földig?"

Ez azért elég komoly tévedés, kedves kérdező. Nem, egy normális társaságnak egyáltalán nem követelmény, hogy leigyák magukat! Sőt, sokszor van olyan is, hogy adott társaság nem is iszik, mondjuk mert kocsival jöttek, mégis tudják magukat jól érezni egy buliban!

A kérdésed többi részéről annyit, hogy az általánosítás persze hiba, pl én magam is ismerek néhány olyan embert, aki rocker beállítottságú, de azért nem részeg rendszeresen, képes kultúráltan viselkedni, és alkalomhoz illően öltözni a zenei ízlésétől függetlenül. Viszont a másik oldalon nagyságrenddel több olyan rockert ismerek, aki rendszeresen iszik, sokuk drogozik, a kultúra bármilyen formája nyomokban sem fedezhető fel rajtuk, és ez az arány bizony jelentősen a negatív irányba mozdítja a rocker stílusról alkotott általános képet.

2013. okt. 9. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Minden szubkultúrának megvan a legalja. Sokan az alapján skatujázzák az egész irányzatot. Ílletve alapvető emberi tulajdonság, hogy a tőlünk különbözőt nem szeretjük. Így van aki őket nem szereti, vannak akik másokat. Mindig is így volt. Az igénytelenség meg megint egy szubjektv dolog. Az egyik igénytelennek tartja a másikat, a másik meg igényeskedő piperkőcnek az egyiket. Szerintem amég az alapvető higiénia megvan, addig fölösleges igénytelenségről beszélni.
2013. okt. 9. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Sztereotípiák, előítéletek. A sok disco patkány és rapper is ugyanúgy iszik és lerészegedik minden hétvégén, de könnyebb a rockereket észrevenni. Nem egy olyan rockert ismerek, akik nagyon kulturáltak, okosak, stb, és a sok "páwa" pedig azt se tudja mi fán terem pl október 23. A rockereket mindig is kinézték, mert próbálnak kiszakadni a tömegből, nem birkaként viselkedni, ezért támadni kell őket. Régen se fogadták el őket a népek, most se nagyon akarják, bár már sokat javult a helyzet.
2013. okt. 9. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Rockerek, discosok, rapperek, páwák... Gyűrűk Urában nem volt ennyi népcsoport, mint ami ma van itt a világban, pusztán zenei beállítottság miatt MEGBÉLYEGEZVE!
2013. okt. 9. 19:55
 7/10 A kérdező kommentje:
2/6 NEM mind alkoholisták :) aláírom hogy vannak a tipikus kőbunkók, de a legtöbbjük normális :) és NEM csapkodnak a nők fenekére :DD
2013. okt. 10. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:

"Mert a rockerek mind alkoholisták, állandóan üvöltöznek és a nők fenekére csapkodnak."

Én is rocker vagyok és a szervezetem még nem látott alkoholt és nem is fog. :)

Üvöltözni nem szoktam. Nem molesztálok senkit.

Ennyit erről(ja és ez az általánosítás helytelen csak úgy szólok).

2013. okt. 10. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy miért.Attól még,hogy kilógunk a sorból és nem a dájreksönöket hallgatjuk,attól még mi is lehetünk normálisak.A rock örök és elpusztíthatatlan!
2013. okt. 10. 19:12
 10/10 Nayal válasza:
Első: Neked milyen a stílusod? Mellesleg ajánlom, hogy ismerkedj rockerekkel de sürgősen.
2013. okt. 11. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!