Mért támadjátok a rockereket?
"Ha például egy 'normális'társaság elmegy egy buliba, az nem issza le magát a sárga földig?"
Ez azért elég komoly tévedés, kedves kérdező. Nem, egy normális társaságnak egyáltalán nem követelmény, hogy leigyák magukat! Sőt, sokszor van olyan is, hogy adott társaság nem is iszik, mondjuk mert kocsival jöttek, mégis tudják magukat jól érezni egy buliban!
A kérdésed többi részéről annyit, hogy az általánosítás persze hiba, pl én magam is ismerek néhány olyan embert, aki rocker beállítottságú, de azért nem részeg rendszeresen, képes kultúráltan viselkedni, és alkalomhoz illően öltözni a zenei ízlésétől függetlenül. Viszont a másik oldalon nagyságrenddel több olyan rockert ismerek, aki rendszeresen iszik, sokuk drogozik, a kultúra bármilyen formája nyomokban sem fedezhető fel rajtuk, és ez az arány bizony jelentősen a negatív irányba mozdítja a rocker stílusról alkotott általános képet.
"Mert a rockerek mind alkoholisták, állandóan üvöltöznek és a nők fenekére csapkodnak."
Én is rocker vagyok és a szervezetem még nem látott alkoholt és nem is fog. :)
Üvöltözni nem szoktam. Nem molesztálok senkit.
Ennyit erről(ja és ez az általánosítás helytelen csak úgy szólok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!