Van itt olyan ember aki úgy élte meg a középiskolás éveit, hogy nem tudott beilleszkedni a 4-5 év alatt?
sajnos nem sikerült.
nincs kedvem beszélni róla...életem 3. legrosszabb időszaka volt.
Én úgy általában az egész iskolás korszakomat így húztam le. Néhány ember volt általánosban és középsuliban, akivel beszélő viszonyban voltam, és jó viszonyban, de sajnos, mégis kilógtam: csendes és zárkózott ember voltam, nem menőztem, nem használtam a szleng szavakat, nem voltak haverjaim, akikkel együtt jártam volna ide-oda sulin kívül. Általánosban előszeretettel gúnyoltak, középsuliban szerencsére már nem igazán, bár, hülyék voltak ott is.
Én örülök, hogy az iskolás éveimnek vége, és már dolgozom, bár, azért nem tagadom, voltak kellemes pillanatok a sulikban is.
Ma sem vagyok túl társasági ember, nem szeretek középpontban lenni, barátom, ismerősöm kevés van. De nekem így is jó.
Én se.
Illetve elvoltam én magamnak, volt úgy kb 2 lány, akikkel jóban voltam, , de ennyi.
Annyira különböztünk, hogy az hihetetlen. És ezt nem csak azért mondom, mert sokkal többre tartottam magam, csak nekem tényleg nem a szexről és a részegségről szóltak a hétvégéim. Sokat hallgatam ezt az osztálytársaimtól, ki ol mikor kivel/kikkel dugott, és őszintén szólva, én nem is akartam ehhez a társasághoz tartozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!