Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek erről a cigány népről?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már elegem van belőlük.

Ha 3-4 en vannak már ők szidják a magyarokat ( ha kevesebb a magyar).

Hogy meri azt mondani, hogy "te magyar Ge**".

Mikor az én szüleim dolgoznak, és az ő adójukból kapják meg a segélyt...

Ha rajtuk múlna egy falat élelmiszer nem jutna a szájukba.

Szétlomolnak mindent. Egyébként meg ők a szegény bántalmazottak..

Hát mennyenek kifele afrikába.. Ne más országát lomolják le..

Dolgozni nem dolgoznak. Csak lopnak. Adót nem fizetnek, szemetelnek, és tönkretesznek dolgokat.

Aztán mikor 2-3 beleköt az emberbe, és kapnak 1-2 állast, akkor képesek nagy pofával visszajönni 15 en..

Nektek mi erről a véleményetek?

15F

2013. okt. 6. 20:16
1 2
 11/14 Croy válasza:

Egy mocskos alávaló,gerinctelen,féreg nép!Tudom,mert köztük laktam!

Dolgozni nem szeretnek,piálni meg mulatozni annál inkább!

Ha falkában vannak olyanok,mint a kivert kutyák,leszedik az utolsó bőrdarabot is rólad!Nincs bennük emberség,empátia!

Akit a cimborádnak hiszel egy szempillantás alatt hátba támad!Nekik az a menő csávó aki már volt börtönben...

A saját gyerekeiket szeretik....nem fürdetni,nem enni adni nekik,nem megtanítani a közösségi viselkedésre!

Kihasználnak ha egy csepp esélye van rá,hogy pénzt lát belőled!

Abból a pénzből élnek amit Te,Én meg nagyon sok tisztességesen dolgozó embertől levonnak!Élnek?Hogyan?Megkapja a retkes a segélyt első dolga a kocsmába vezet...akkor aztán van dőzsölés...abból a pénzből amit befizetsz...aztán hazafelé(ha többen vannak,mint Te,Ti)belédköt,alattomos féreg módon!NAAA Pusztítanám az ilyet a Földről!

Természetesen vannak kivételek,ők jobban utálják ezeket a cigányokat,mint bárki!

2013. okt. 18. 18:43
 12/14 anonim válasza:
Gerinctelen, alávaló, gyerekbaszó csicska népség. Nekem 2 dolog van amivel megfélemlítettem őket recept: egy szép nagy termetes németjuhász aliasz Pötyi és egy gumilövedékes fegyver (átviszi a pala lapot)
2013. nov. 14. 18:55
 13/14 Angelik@ válasza:

12/12

Csak ügyesen bánj vele, hisz gondolom tudod hogy téged fognak bűntetni. Nekem folyamatosan az jár a fejemben, hogy ha ne adj isten látnák valakit a portámon, mit tehetnék ebben az esetben. Bántani nem lehet, rettegve végig nézni hogy kipakolja a cuccaim nem szeretném.:)

2013. nov. 14. 22:40
 14/14 anonim válasza:
De! Ha a te portádon van és tegyükfel éppen viszi a pálinkafőzőt azt csinálsz vele amit akarsz én speciel ellőttem a lábát ( a kis cig@ny majdnem megfujta a főzőmet )
2013. nov. 24. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!