Nektek mi a véleményetek erről a cigány népről?
Sziasztok. Már elegem van belőlük.
Ha 3-4 en vannak már ők szidják a magyarokat ( ha kevesebb a magyar).
Hogy meri azt mondani, hogy "te magyar Ge**".
Mikor az én szüleim dolgoznak, és az ő adójukból kapják meg a segélyt...
Ha rajtuk múlna egy falat élelmiszer nem jutna a szájukba.
Szétlomolnak mindent. Egyébként meg ők a szegény bántalmazottak..
Hát mennyenek kifele afrikába.. Ne más országát lomolják le..
Dolgozni nem dolgoznak. Csak lopnak. Adót nem fizetnek, szemetelnek, és tönkretesznek dolgokat.
Aztán mikor 2-3 beleköt az emberbe, és kapnak 1-2 állast, akkor képesek nagy pofával visszajönni 15 en..
Nektek mi erről a véleményetek?
15F
Egy mocskos alávaló,gerinctelen,féreg nép!Tudom,mert köztük laktam!
Dolgozni nem szeretnek,piálni meg mulatozni annál inkább!
Ha falkában vannak olyanok,mint a kivert kutyák,leszedik az utolsó bőrdarabot is rólad!Nincs bennük emberség,empátia!
Akit a cimborádnak hiszel egy szempillantás alatt hátba támad!Nekik az a menő csávó aki már volt börtönben...
A saját gyerekeiket szeretik....nem fürdetni,nem enni adni nekik,nem megtanítani a közösségi viselkedésre!
Kihasználnak ha egy csepp esélye van rá,hogy pénzt lát belőled!
Abból a pénzből élnek amit Te,Én meg nagyon sok tisztességesen dolgozó embertől levonnak!Élnek?Hogyan?Megkapja a retkes a segélyt első dolga a kocsmába vezet...akkor aztán van dőzsölés...abból a pénzből amit befizetsz...aztán hazafelé(ha többen vannak,mint Te,Ti)belédköt,alattomos féreg módon!NAAA Pusztítanám az ilyet a Földről!
Természetesen vannak kivételek,ők jobban utálják ezeket a cigányokat,mint bárki!
12/12
Csak ügyesen bánj vele, hisz gondolom tudod hogy téged fognak bűntetni. Nekem folyamatosan az jár a fejemben, hogy ha ne adj isten látnák valakit a portámon, mit tehetnék ebben az esetben. Bántani nem lehet, rettegve végig nézni hogy kipakolja a cuccaim nem szeretném.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!