Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek erről a cigány népről?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már elegem van belőlük.

Ha 3-4 en vannak már ők szidják a magyarokat ( ha kevesebb a magyar).

Hogy meri azt mondani, hogy "te magyar Ge**".

Mikor az én szüleim dolgoznak, és az ő adójukból kapják meg a segélyt...

Ha rajtuk múlna egy falat élelmiszer nem jutna a szájukba.

Szétlomolnak mindent. Egyébként meg ők a szegény bántalmazottak..

Hát mennyenek kifele afrikába.. Ne más országát lomolják le..

Dolgozni nem dolgoznak. Csak lopnak. Adót nem fizetnek, szemetelnek, és tönkretesznek dolgokat.

Aztán mikor 2-3 beleköt az emberbe, és kapnak 1-2 állast, akkor képesek nagy pofával visszajönni 15 en..

Nektek mi erről a véleményetek?

15F

2013. okt. 6. 20:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Aki nem dolgozik ne is egyék;)
2013. okt. 6. 20:22
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Ahelyett, hogy másokkal foglalkozol, inkább a saját helyesírásodon kellene dolgoznod... "mennyenek"...
2013. okt. 6. 20:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Közmunka van a cigánynak, a magyarnak nincs.
2013. okt. 6. 21:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, az általad felvetett probléma már egy lerágott csont. Sajnos minden normális gondolkodású ember ugyanígy vélekedik, ahogy Te. Így én magam is...

A gond az, hogy van 2 réteg, az egyik a törvényhozók, akik éldegélnek a maguk rózsadombi villájában elit környéken, nem utaznak busszal, magyarul nem találkoznak a mindennapi életben cigányokkal, így ők csak azt tudják, amiket a tévé, internet mutat róluk, ez pedig nem igazán fedi a valóságot (1-2 szókimondó hírportáltól eltekintve).

A másik réteg az értelmiség, azon belül is akik e témával foglalkoznak. Ők írogatnak gyönyörű szociológiai tanulmányokat a "romák hátrányos helyzetéről", írkálnak különböző roma felzárkóztatási programokat, védik a jogaikat stb., de velük is ugyanaz a helyzet, mint a törvényhozókkal, hogy élesben nem találkoznak cigányokkal, csak könyveket, tanulmányokat olvasgatnak róluk.

Az egyéni emberek szintjén sajnos nem vizsgálják meg a helyzetet, hogy pl. egy "hátrányos helyzetű" család 2-3-szor több jövedelemhez jut havonta azzal, hogy se nem tanulnak se nem dolgoznak, mint egy rendesen dolgozó ember, sőt a "hátrányos helyzetűeknek" szinte minden ingyen van. Az, hogy ők nem tudják beosztani a pénzüket, emiatt hó vége felé már kenyérre sem telik, az nem egyenlő a "mélyszegénység"-gel, csak az okosok nevezik annak.

Mikor én fizetés napján megyek a postára, akkor a fizetésemnek több mint felét fájó szívvel fel kell adnom a rezsit kifizetni, azt a fizetésemet, amelyért 1 hónapig DOLGOZTAM, a cigányok pedig az orrom előtt veszik fel a 2-300 ezreket, olyan emberek, akiket ismerek személyesen, és tudom, hogy soha nem dolgoztak egy napot sem. És ezeknek jár ingyen érkeztetés iskolában-óvodában, ingyen tankönyvek, az ő utcájukban nem szerelték le a közkutat (más utcákban igen), szóval nekik a vízért sem kell fizetni. Kiadásuk alig van, mindent ingyen kapnak, s rengeteg a havi jövedelmük, ha összeadjuk azt a sok juttatást. És ezek az emberek élnek "mélyszegénység"-ben a törvényhozók és a nagyokosok szerint,....

Szóval a feltett kérdésedre sajnos nincs megoldás, hiszen a hatalom őket védi, nem minket.

2013. okt. 6. 22:28
 5/14 anonim válasza:
46%

Hogy mi a véleményem?

Pusztuljon a FÉRGESE!!!

2013. okt. 9. 17:51
 6/14 Angelik@ válasza:

Ne haragudj, nem támadni szeretnélek, de azért sokat te sem tettél gondolom a 15 életéved alatt:) Innentől kezdve még fogalmad sincs milyen megszenvedni azért a pénzért amiről itt beszélsz, hát még az adózás...

Tény hogy a cigányok többsége sajnos valóban ilyen. Viszont a magyar emberek nem csak rájuk haragszanak, hanem az arabokra, zsidókra, a kínaikra és még sorolhatnám. Szóval ehhez hasonló kérdést biztosan látni fogsz még újra meg újra ;)

2013. okt. 10. 00:20
 7/14 A kérdező kommentje:

Nah igen igen. Csak én lehet hogy 15 éves vagyok.. De még nem volt a rendőrséggel kapcsolatom..

Kérdem én, hány olyan 18 éve alatti cigány van, akinek még nem volt bármiféle rendőrségi ügye?

Nem dolgozom, csak tanulok. De nem lopok, teszek tönkre dolgokat.. Mert a kemény 15 éves cigány attól kemény, hogy kimegy a parkba, szétrugdalja a padot, kicsavarja a frissen ültetett fát.. Hát gratulálok.. Mennyek K1-ezni a maga fajta ott lehet..

És most lehet azzal jönni, hogy a magyarok is csinálnak ilyet... De akkor is a bűnözések nagyobbik részét a cigányok követik el..

Hát mit szólna Kanada, vagy Ausztrália, ha valahogy kikerülnék, és ezt tenném?

Hát hamar kitoloncolnának, megbüntetnének.. Nem hogy lakást, kajajegyet,segéjt biztosítanának..

2013. okt. 11. 17:49
 8/14 Angelik@ válasza:

Örülök ha nem volt még, ne is legyen.:)

Hidd el nem másnak ártanál vele, hanem saját magadnak.

Én 21 éves vagyok és roma. Nekem sem volt soha problémám a rendőrséggel, sőt igazából senkivel....

Nem védem a fajtám, tudom hogy a gyűlölet beszél belőled, amit sajnos megértek. Engem nem érdekel hogy magyar, kínai, vagy akár cigány az elkövető, csak az a fontos hogy végre szűnjön már meg! Legyenek szabályok, olyan megoldások ami visszatartja az ilyen bűnözőket.

Sajnos tévedsz! Kanada pontosan olyan ország volt, aki fogadta a cigányokat, házat adott, pénzt és ezzel visszaéltek. Most ott tartunk, hogy nincs esély bizonyítani, szinte útálják már a cigányokat. Nincs lehetőség jobb életre, mert ezek a barmok elszúrták.

Viszont hidd el, igenis vannak normális emberek a mi fajtánk között is, ne légy elfogult kérlek. Ezt az országot már így is felemésztette a gyűlölet...

2013. okt. 13. 20:32
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen,tudom. Kiutaztak Kanadába a cigányok, egy családba felvették 10-en az 1000-dolláros segélyt...

Pont ma olvastam, hogy valami roma ember a feje az új roma-bünszövetkezetnek... Naggyából az volt a lényege, hogy utálja a magyarokat, rengeteg kissebségi ember tart mellette,pénzt kért fegyverekre...

És hogy ők majd szétverik a magyarokat.. De könyörgöm.. Mi a faxt keresnek akkor itt?? Ha ennyíre gyűlölik a magyarokat, akkor mennyenek ki afrikába, aztán onnan lehet háborúzgatni.. Senki nem kényszeríti őket, hogy itt maradjanak..

( [link]

2013. okt. 13. 21:48
 10/14 Angelik@ válasza:

Igen, sajnos a történtek után a magam fajták már esélyt sem kapnak, más országban sem. Tudod a rassztistákról megvan a véleményem, de a cigány rasszizmusnál már rég hallottam viccesebbet....

Nekik aztán tudni kellene mit jelent kirekesztettnek lenni. Persze az egy másik kérdés, hogy saját önhibájukból váltak azzá! Sajnálom hogy ezen nem tudok változtatni, én is féltem a családom, de hidd el az hogy fellázad a nép és egymást lekaszabolja, az nem megoldás. Sőt...

Remélem vagy annyira értelmes, hogy ezt te is így látod. :)

2013. okt. 13. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!