Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen Hollandiában az élet?...

Milyen Hollandiában az élet? Hol olvashatnék erről?

Figyelt kérdés
Aki már volt ott, élt ott, esetleg most is ott él, leírná, milyen? Mindenre kíváncsi vagyok. Milyenek az emberek, a város, miben más, milyen érdekességek vannak, milyen a hétköznapi élet, milyen a tanulás, mi hogy megy ott, milyen az időjárás stb. Ha valaki tud egy oldalt, ahol erről írnak, örülnék, ha belinkelné. De nem a wikipédiára lennék kíváncsi, mert ott a történelmét írja csak, meg földrajzi szemmel meg ilyenek. Azok nem igazán érdekelnek.
2013. okt. 6. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Hollandiának és minden holland településnek van portálja. Többsége angolul is. Ott minden felvetett kérdésről olvashatsz. De a keresővel is lehet kevés munkával akár magyar nyelvű tanulmányokat is találni.

Ez nem az a hely, ahol hosszú társadalmi, szociológiai monográfiákat írnak.

2013. okt. 6. 15:08
 2/2 A kérdező kommentje:
De nem tudok angolul. Egy-két magyar oldalt elolvasgattam, de a mindennapi életről keveset találtam.
2013. okt. 6. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!