Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Azért mert gazdagok a szüleim,...

Azért mert gazdagok a szüleim, mért gondolja azt mindenki, hogy a seggem alá raknak mindent és magamtól semmit nem értem volna el?

Figyelt kérdés

Szerint ez csak azért van , mert nagyon sok az írígy ember és nem tudnak csak a más bajával foglalkozni .

Nem kérkedés miatt mondom ,de szüleimnek több 100 millió forintuk van , és nincs olyan , hogy kérek 10 milliót és adnak.

Emlékszem még régen mikor kissebb voltam és zsebpénzt kértem azt kérdezték , hogy az olsztálytársaim mennyit kapnak és nekem is úgy járt.

Nekem nincs 100 millióm , de jobban élek mint az átlag , van salyát házam , kocsim , meg minden összesen kb. 32millió értékben és mindenki azt mondja köszönjem a szüleimnek , és rohadtul idegesít , hogy így lenéznek.

2009. nov. 8. 21:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen egyetértek az utolsóval!

Vannak olyanok, akik szerencsés családba születtek, a szüleik mindenben tudják támogatni anyagilag, jól élnek, nincsenek mindennapi filléres gondjaik. Ez egyáltalán nem is baj, HA nem nagyképűsködsz vele, normális vagy, nem vagy beképzelt.

Ez van, az ember irigy egy természet! Legyél kedves, figyelmes, akkor ezen kívül nem fognak mást az orrod alá dörgölni. Viszont az IGAZI barát ezt sem teszi... remélem neked van ilyen!

(Nem bántásképp de a helyesírásodon lenne mit javítani!)

2009. nov. 8. 22:06
 12/33 anonim ***** válasza:
81%
Talán azért mondják, mert egy élet munkájának az eredményét kapod meg indulásnak.
2009. nov. 8. 22:07
 13/33 anonim ***** válasza:
58%
pontosaban a 22:02-essel!
2009. nov. 8. 22:07
 14/33 anonim ***** válasza:
80%
Na ebből is franya kis flame topic lesz:D
2009. nov. 8. 22:09
 15/33 A kérdező kommentje:

A Jószef Attila gazdaságtudományi szakáról szabadultam , és 2 nyelvet perfekt beszélek , és most baki osztályvezető vagyok havi 480.000-ért

És ha lehet senki ne mondja azt nekem , hogy a 3000 Ft tehet a mostani helyzetéről amit megvontak tőle zsebpénz gyanánt , vagy ilyen végzetséggel nem kap munkát csak a pénztáros , vagy pincér közül válogathat.

Olyan szempontból értek egyet azokkal akik azt mondják , hogy a szüleimnek köszönhetem a jólétem , hogy jó példa volt a szemem előtt.

2009. nov. 8. 22:13
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

Szokj hozzá, ez mindig egy alibi lesz nekik...

Hacsak nem osztozol velük a jóban valahogy...:)

2009. nov. 8. 22:14
 17/33 anonim ***** válasza:
81%

"És ha lehet senki ne mondja azt nekem , hogy a 3000 Ft tehet a mostani helyzetéről amit megvontak tőle zsebpénz gyanánt , vagy ilyen végzetséggel nem kap munkát csak a pénztáros , vagy pincér közül válogathat."

Na látod, elárulod magad mennyire nincs fogalmad a dolgokról. A probléma tudod ott kezdődik, hogy egy átlag ember a felsőoktatás közelébe sem szagol a tandíjak, kollégium (rossz esetben albérlet), havi költségek miatt, ha csak nem akarja magát évekig adósságba verni. Látod, ez itt a nagy különbség. Ha államis, a többi költség így sem olcsó, sőt, egy vidéki családnak szinte megfizethetetlen.

2009. nov. 8. 22:18
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
Azért gondolják, mert ez az általános tapasztalat. Az ilyen "sztereotípiák" legyőzéséhez viszont rengeteget kell dolgozni. Már akinek megéri, a legtöbb hozzád hasonló helyzetben lévő, meg sem kísérli. Ha mondjuk valami nagy tehetség vagy és úgy érsz el dolgokat, hogy szorgalmas vagy és kijársz egy csomó jó sulit, aztán kibontakoztatod azt, amihez tehetséged van még akkor sem mondhatod, hogy nem a szüleidnek köszönheted, mivel Ők tették lehetővé a kezdeti segítségükkel. Nem tudom, Neked miért pejoratív dolog az, hogy segítenek a szüleid? Bár az enyémek nem jómódúak, mindenért hálás vagyok nekik. Szerintem a bosszankodás helyett Te is jobban járnál, ha olyankor, amikor valaki azt mondja, mindent nekik köszönhetsz, tiszta szívvel azt mondhatnád: igen, nagyon sokat köszönhetek nekik és igyekszem méltó lenni hozzájuk, a lehető legjobban kamatoztatni mindent, amit tőlük tanultam, kaptam.
2009. nov. 8. 22:19
 19/33 anonim ***** válasza:
61%
szabad megkérdeznem milyen vallású vagy? :D
2009. nov. 8. 22:19
 20/33 anonim ***** válasza:
91%
Kíváncsi vagyok, hogy milyen beosztás a "baki" osztályvezető? :D
2009. nov. 8. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!