Mit tehetnék, hogy a tanárom ne tartson nyíltan hülyének?
A történelem tanárom nyíltan hülyének tart, már többször is tett rá utalást az osztály előtt és négyszemközt már többször el is mondta konkrétan.
A jegyeim alapján csak történelemből állok rosszul, nem vagyok egy hű de okos ember,nem arról van szó, de a hülye az azért elég távol áll tőlem.Legalábbis szerintem.
Egy egyszerű szakközépiskolába járok, de ez a tanár úgy gondolja,hogy nekem szakiskolában a helyem, és kizártnak tartja,hogy leérettségizzek.
A baj,hogy az első perctől kezdve nem kedvel, de már mindent megpróbáltam, annak érdekében hogy változzon a véleménye, ezt nem sorolnám fel mert már így is túl sokat írtam, aztán meg a kutya sem fogja elolvasni.
(Röviden: tanultam is,puskáztam is, ugyan azzal az eredménnyel.
Elmentem a korrepetálására,hogy lássa,érdekel, de őt nem érdekelte.Szóltam az igazgatónak, még jobban megutált.)
Nem tudom mit tehetnék még?
Nem kell tenned semmit.Viseld el a tanárodat, aztán ha eljön az ideje, akkor írj egy szuper érettségit töriből.
Akkor majd te hülyézheted le őt, és még okod is lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!