Akik csomószor olyan zenét hallgatnak, hogy 'marihuana', azok szívják is? (lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Osztálytársaimnak van kb. 15 kedvenc számuk, ilyen új dance-esek, és az egyiknek annyi a szövege, hogy: marihuana. (Most kb. az osztály feléről beszélünk.) Szerintetek füveznek? AZt tudom, hogy cigiznek,meg isznak, de na... Nem hallottam még fűről beszélni őket, ha azt leszámítjuk, hogy az egyik nagyszájúbb fiú -miközben ez a szám ment- "vicceskedett",hogy marihónalja. Bár én nem is nagyon beszélek közülük sok emberrel. Gimiben vagyunk végzősök.2013. szept. 15. 16:26
2/3 anonim válasza:
Políszi helikoptaaa ár szörcsin marihuánáá
3/3 anonim válasza:
Hàt ezt most igy nem lehet meg mondani van aki sziv ès soha nem halgat ijeneket van aki nem sziv ès csak ijeneket halgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!