Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Romániában kik hallgatnak...

Romániában kik hallgatnak ilyen zenét, és mi a neve? Nagyon tetszik

2013. júl. 23. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A romanok. De szekelyfoldon, erdelyben ilyet hallgatnal, valoszinuleg lekopnenek. A zenelyuk szep, de a lelkuk romlott, a legutolso nep a vilagon a Roman , akiket a azert kuldtek a pokolbol hogy az embereknek szomorusagot es bajt okozzanak! Es ez nem eloitelet, hanem tapasztalat europabol. Majd ha megismered ezeket a ....kat, emlekezni fogsz a szavaimra. Masodsorban trianon nekik koszonheto, a dunaig el akartak foglalni magyarorszagot, s rengeteg magyar veszitette eletet, alig 80 eve! Ezert ha szereted a hazad, ne aruld el azzal hogy ellensegein zenejet hallgatod, akik legyilkoltak szeretteinket es elloptak orszagunkat!!! Hallgas inkabb Arab zenet az is hasonlo keleties!
2013. júl. 24. 16:17
 2/7 anonim válasza:
Utolsó: Primitív vagy, de nagyon. Tippeim szerint erdélyi magyar lehetsz, akár csak én, de amit leírtál, megmutatja hogy mennyire sötét és korlátozott vagy. Azt hiszem, te is kissé az emberek elszomorítására jöttél e világra. Olvasva a kommentedet, egy rakat ember a fejéhez kap, hogy máig milyen primitív élőlények vesznek minket körül.
2013. júl. 28. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, Budan elek, es tanultam tortenelmet, ha pedig veded oket akkor hazaarulo vagy es ez nem primitivseg hanem tortenelem,Budapest 22. keruleteben elek es mi nem szeretjuk a romanokat, de a jozsefvarosi piacon is megvertek oket 3 evvel ezelott, mert koponyegforgatoak, es alattomosak, de ha primitiv vagyok akkor fogadj a hazadba egy szorostalpu bocskoros ciganyt es meglatod mi lesz a kovetkezmenye, akkor szur hatba amikor nem is szamitasz ra! Nem kell messzire menni hiszen a parlamentben ott van Orsos viktor romaniabol aki szinten elosegiti a magyar nemzet mocskolasat! Szerintem te is az o partjat fogod. Es ez nem primitivseg szinten hanem nezopont kerdese, de magyarorszagon, jo par helyen elvernenek teged ha a romanok melle allnal nyilvanosan! Menj be egy videki kocsmaba Szabolcs vagy Hajdu megyebe es ott mondd el ezt amit nekem!
2013. júl. 28. 17:59
 4/7 anonim válasza:
Téged is jó sokan elvernének, mert a saját igazadat úgy állítod be, mintha az az atyaúristen szent szava lenne.
2013. júl. 29. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Vedd csak a szorostalpu cigany bandat, gondolom orsos viktor berence vagy, Budafokon agyonvernenek a svabok a kocsmaban!
2013. júl. 30. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
2013. júl. 30. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. júl. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!