Goth-ok. Hogy viselkednek? Mit viselnek? Milyen zenét hallgatnak? Stb.
Most amikor már valamennyivel idősebb lettem rátaláltam a goth stílusra ami elsőnek nagyon bejött mert úgy gondoltam illik rám. De ahhoz hogy az lehessek nem csak ilyen divat kamu goth tudnom kéne hogy mitől goth a goth. Erre lenne pár kérdésem amikre remélem értelmes válaszokat kapok és nem beszólásokat.
1.Mi a külömbség a goth és az emo között?
2.Milyen a világnézetük? (ezt magam sem tudom pontosan hogy értelmezzem)
3.Természetük? Bunkók? Lázadók? Nagymenők? Csendesek? Halkabbak? Bátortalanok? Szókimondók? Kedvesek ugye? Hogy viselkednek társaságban? stb.
Milyen színeket kedvelnek? Mert addig ok hogy sötéteket de pontosan milyeneket.
4.Hogyan öltözködnek? ( oké majdnem mindenhol azt írják hogy annyira nem számít mert nem az a fontos de mégsem öltözhetnek szivárványnak! ) Cipőnek bakancsot meg csizmát láttam de az pontosabban milyen? Magassarkút még nem nagyon akarok hordani. Sportcipővel hogy állnak? Esetleg topánka? Alsónak a hosszú szoknyát láttam sok helyen. Nadrágot is lehet ugye? Fekete farmert, vagy micsodát? A ruhák milyen anyagúak általában és van olyan amit soha nem hordanak? Felsőnek sima minta nélküli vagy mintások is? Pl. van egy olyan felsőm amin ezüst flittres minta van. Sima egyszinű legyen vagy nem? és mi a helyzet a csipkével? Azt is láttam hogy mondják. Küldene valaki ilyen típusú ruháról képet? Kiegészítőnek miket szoktak hordani? Pontosan milyen színű ruhákat hordanak? Mert gondolom azért nem csak feketét...
5.Otthon.Ha valaki goth az azt jelenti hogy a fala sötét színű és a tárgyak körülötte is mind azok? Mert nem tudom hogy reagálnának a szüleim hogy az eddig kék színű falamat át akarom festeni feketére. Őszintén szólva terveztem mert tök jól nézne ki de nővérem akivel egy szobában vagyunk ő se díjazná. Tárgyak gyanánt meg egyáltalán nem vagyok olyan sötét. Elvégre nem sötét az ágyam ágyneműm szekrényem, tolt tartóm meg ilyenek bár őszintén remélem hogy ezek nem is olyan fontos dolgok....
6.Zene. Ez is olyan mint a ruha. Sokan írják hogy nem ez a fontos. De akkor mi? Én nagyon kíváncsi vagyok hogy a gothok mit hallgatnak. Pontosan milyen típusú zenéket? Melyik az a banda ami apszolute ezt a zenei ízlést szimbolizálja? Egy pár előadót írnátok ami meghatározó?
7.Ha olyan városban élek ahol kevesen vannak hogy tudok akár interneten keresztül is megismerni másokat?
8.Gondolom vannak olyan oldalak amiket goth-ok írnak. Linkelnétek párat?
Soknak sokat írtam lehet ki is hagytam valamit de egyenlőre ezt kérdezném a témával kapcsolatban. A válaszokat előre köszönöm!
ha illim rád a goth stilus minek kérdezed hogy viselkednek? leirnánk itt minden "szabályt" és te elkezdenéd bemagolni és utánozni. attol miért lennél goth?attol pont h kamu goth lennél. az ok h tetszik a ruha és mit illik felvenni,ez teljesen ok mert nem akarsz beégni. de a viselkedésük...
na figyi én ismertem ilyet is olyat is.
van egy ismim aki nagyon kedves békés,de volt oylan is aki egy iszonyu beképzelt p.csa volt. Önmagad legyél....
a sportcipö tutira nem jo a gth stilushoz.
szinei a sötétbordo,sötétlila, fekete, hasonlok.
a goth stilus elsösorban elengáns és csipkés. ahhoz el tudsz képzelni sportcipöt?
bakancs acélbetétes vagy valamilyen csizma. van lapos csizma is nem kell magassarkut felvenned.
Hát a Gothok.
Mortimer Goth piros zakószerűséget szokott viselni, ősz haja van, elég gazdag.
Alexander Goth - kerek szemüvege van, fekete hajú, kicsit gigerli módon öltözködik. Amúgy intelligens, kedves gyerek.
Cassandra Goth - Elég magas, idétlen frizurája van, hasonló szmüveget visel, mint Alexander.
:D :D :D
evanescence, nightwish, ezeket sok goth hallgatja de ez is olyan dolog h aki nagyon szabálymániás az lehet lehurrog h ez divatgoth zene mert ezt mindenki szereti.
amugy meg beirod a googleba amit tudni akarsz és sztem mindent ki fog dobni.
Na ez pont a kamu goth, hogy majmolni akarod őket. Légy olyan amilyen van. Ha goth lennél, magadtól ráérznél és olyan stílusú dolgokat válogatnál össze.
Nézz körül itt(bár nem goth):
1. válaszoló : Nem azért kérdeztem hogy milyen a személyiségük mert majmolni akartam őket. De ha ( és nem így gondolom ) mind bunkó és nagyképű meg felvágós akkor nem hiszem hogy illetem volna közéjük. Így hogy tudom vannak valszeg sokan akik kedvesek meg minden megnyugodtam. A sportcipő részemről tényleg érdekes feltételezés volt így jobban belegondolva. A csizma amiről beszéltél az milyen?
2.válaszoló : sajna nem értlek...
3.válaszoló: mégse hallgathatok Lilly Babát ( bár nem is akarok ) meg ilyesmiket. Csak arra voltam kíváncsi ők mit hallgatnak.
4.válaszoló:Azért magamtól nem tudok mindenre csak úgy ráérezni...de köszi :)
5.v. : Majd válogatok
Csizma kérdés: Majd keresgélek én is köszi a segítséget!
9.v. : Ezekből a videókból nagyjából meg értettem. köszönöm! :))
Nem is gondoltam volna hogy azonnal ilyen sok válaszom lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!