Most ez a trendi stílus a tiniknél? Mi ez már? Az agyam eldobom! Akik ilyen tinik vagytok írjatok hogy MIÉRT!
Én sem vagyok öreg, 22 éves vagyok, de ki vagyok akadva.
Valaki mondja meg nekem MI EZ.
Mi az a kpop, cpop és jpop, jrock, manga, anime, ázsiai rock zene ??? És ez mind miért ennyire menő dolog?
És a neveteket miért változtatjátok meg fb-n ilyen.. chiaki meg matsumoto meg ilyen agyrém dolgokra?
A szemeteket körbe vastagon feketére kihúzzátok, mert az mennyire ázsiai már... a haj meg vagy rövid tépett vagy feltupírozott, és lehetőleg színes.
Ja és majd elfelejtettem 14 és 18 között élnek ilyen egyének, és 80%-uk biszex vagy leszbi, mert az is menő dolog... Köszönöm a válaszokat :D
Szerintem ott inkább a látvány a fontos. Elsőre talán hülyeségnek hangzik, de a csajok bele vannak zúgva azokba a keleti szépfiúkba, számtalan rajongói oldalt hoztak létre a neten is, ahol róluk áradoznak!
A zene legtöbbször csapnivaló, mindegy is.
szapulod az animéseket ?! kitekerem a nyakad!!!
am ,senki sem egyforma , erre már rájöhettél volna, hogy nézne már az ki ha mindenki olyan lenne mint amilyennek te szeretnéd ? EGYÉNISÉG..mondd valamit?
22/L
Nagyapám mesélte, hogy a Beatles idejében, a gimiben a srácokat az iskola tornatermében sorba-állították "hajvizitre", és az odarendelt fodrász a hosszabb hajú jampi fiúknak lenyírta a lázadó kinézetű haját. A farmernadrág is kezdetben tiltva volt. Ha egy csaj lakkozott körömmel jelent meg, hazaküldték lemosni.
50 év múlva a te kérdésedre hasonló választ fogsz kapni.
#3. válaszoló. Igen az egyéniség nagyon sokat mond nekem, és azt nem fedi le számomra, hogy mindenki egyformán néz ki :D
többieknek köszi a válaszokat :D
Régen meg azok a dolgok voltak gázak, amik most normálisak :D
Én is megnézem őket, de nem izgat, hogy néznek ki, az ő dolguk végülis. Én is szeretem a japán zenét, az animét és a mangát is, de tök normálisan nézek ki, biszex és leszbi sem vagyok... mondjuk már 18 éves sem :D
Ők is általában majd kinövik, most lázadnak egyet, mindenki extrémen különleges akar lenni, de ez a fiatalság. Régen sem volt másképp, csak akkor már számított extrémnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!