1/19 anonim 

válasza:

Jót nevettem rajta, csak sajnos az élet nem ilyen egyszerű. Hozzám azóta se kopogtat be az a lány "HAPPY BIRTHDAY" kártyával.
2/19 anonim 

válasza:

Én nem tudom, hogy az első hozzászólónak mi volt ebben az egyszerű. :D Volt benne jó is, és rossz is. Nekem tetszett. És én igenis azt mondanám, hogy olyan életszerű.
3/19 anonim 

válasza:

Nem igazán, inkább untam. De a tanulsága mindenképpen az, hogy csak a filmekben jó ötlet kirohanni a fedezékből...
4/19 anonim 

válasza:

Vegyes érzelmeket keltett bennem.
5/19 anonim 

válasza:

3-as xD igen, gifeken nem! :)
6/19 anonim 

válasza:

Elpazarolt idő volt. Egy pár éves gyereknek biztos nagyon megható, akinek fogalma sincs az életről.
Nekem, anyámnak, apámnak, kismillió ismerősömnek ennél sokkal keserűbb élete van.
7/19 anonim 

válasza:

ráébresztett arra hogy az élet szar és nem akarok részt venni benne, mert bonyolult és fárasztó, és leginkább nem éri meg élni mivel úgyis megmurdelsz mint minden és mindenki.
ja és túl hosszú egy gifnek
8/19 anonim 

válasza:

Egyébként azért halt meg a háborúban, mert béna fegyvert használt, és mert kiugrott a fedezékből csak azért hogy játssza a menőcsávót. Egy machinegun oda bőven kevés volt. Minimum pulsar rifle vagy rocket launcher kellett volna. De a legjobb egy antianyag sugár ;)
10/19 anonim válasza:
Sok ember szeretné, ha csak ennyire teljes lehetne az élete. Ha lenne miért élnie. Lenne mit tennie. Sokaknak persze sokkal jobb, mint a felvázolt történet. Ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!