Anyám apám nem engedik hogy azt vegyek a pénzemből amit akarok. Mit mindjak/csináljak?
Nagyon szeretnék venni egy airsoft fegyvert, de az idiòta ősök nem engedik. Olyan idegesítőek. Elkezdik hogy hol hasznàlnám mi lőnék...
Meg hogy egy ember magyarázza el a működését és nèzzek utàna 2millió helyen!! Kiborítanak a hülye kérdésükkel meg az aggodalmukkal!! Mindig beleköt apám hogy ez ilyen ez olyan ésegkérdez embert a véleményéről. Unom a kis szarsàgait hogy ilyen komolyan veszik!!! Könyörgöm segítsetek mert megőrülök!!
A kérdésedből kitűnik, hogy kicsit sem vagy tisztában a lehetséges veszélyekkel. Ezt gondolom a szüleid is tudják, és mivel ők vállalják a felelősséget(!!!), ha balesetet vagy bármi kárt csinálsz, ezért persze hogy nem engedik.
Minél többet duzzogsz, annál gyerekesebb leszel, és annál inkább fogsz inkább két maflást kapni, mint fegyvert!!
17 vagyok és már 5 éve gyűjtöm a pénzem.
simán telik rá, és a pénz 5%-át adtál ők kb...
de akkor is az én pénzem és azt veszek amit akarok.
de meglepődtem a válaszokon, és nem csinálnék semmiben kárt, nem kell lenézni...
Nem az a lényeg, hogy van-e rá saját pénzed vagy sem, hanem a megnyilvánulásaidból az jön le - és úgy látszik nem én voltam az egyetlen aki látta - hogy egy éretlen kiskölyök vagy, akinek a kezébe még nem való.
"Meg hogy egy ember magyarázza el a működését és nèzzek utàna 2millió helyen!!"
Ha felelősségteljes lennél, akkor nem írtad volna le ezt a nagy baromságot. Többek között ezért is maradj még a vizipisztolynál.
"Kiborítanak a hülye kérdésükkel "
Vagyis felelősségteljes, értelmes szüleid vannak, akik a kategorikus tiltás helyett látni akarják, hogy tisztában vagy azzal, hogy mit fogsz a kezedbe, stb..
Nem ők a hülye idegesítőek, hanem te. Durcizás helyett pedig gondolkodj, 17 évesen már ideje lenne elkezdeni.
Ne vegyél airsoft fegyvert, mert úgy jársz, mint ismerősöm! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!