Itt is megkérdezem, tényleg ciki nyilvános helyen olvasni, például utcán?
Figyelt kérdés
Elsősorban nem-könyvmolyok válaszát várom, mert a könyvmolyok azt szokták válaszolni, hogy nem az.2013. szept. 12. 19:03
11/15 zabmester válasza:
Tudom, nem az én válaszomat várod elsősorban, mert én "könyvmoly" vagyok, de szerintem objektíven nézve is tény, hogy nem ciki olvasni nyilvános helyen. Ha valahol az ember egyedül van, várnia kell, pl. orvosi váróban, buszra várva, stb., akkor természetes, hogy lefoglalja magát valamivel. Van, aki telefont nyomkod, van, aki meg olvas. Ezt senki nem tartja cikinek, egy teljesen elfogadott dolog. Nem véletlenül tesznek ki magazinokat, újságokat sok helyen a várótermekbe. Könyvet nyilván nem, mert azt azért nehéz lenne egy félórás várakozás alatt kiolvasni, de aki előrelátó, az nyugodtan vihet magával bárhova könyvet, hogy ne unatkozzon, ha várnia kell.
12/15 anonim válasza:
sha nem volt ciki,
és remélem, hogy nem is lesz soha
(45)
13/15 anonim válasza:
2013-09-12 21:45-os válaszoló kommentjén jót nevettem, bár velem már előfordult, hogy úgy olvastam, neki is mentem egy fickónak, de az csak röhögött. Én meg tovább mentem bocsánatot kérve.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én gyakran olvasok nyilvános helyen, és nem egyszer néztek már rám furán emiatt, bár igazából ez a része nem érdekel. Arra viszont kíváncsi voltam, mi jár a fejükben azoknak, akik nem szeretnek olvasni, és olvasó embert látnak.
2015. jan. 9. 10:52
15/15 anonim válasza:
semmi....mert neki nincs ilyen gondolkozása, mint annak aki olvas akár csak otthon/ akár nyilvános helyen...a kultúra szennyének és nevezhetném :D
amúgy a legutolsó válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!