Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Itt is megkérdezem, tényleg...

Itt is megkérdezem, tényleg ciki nyilvános helyen olvasni, például utcán?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem-könyvmolyok válaszát várom, mert a könyvmolyok azt szokták válaszolni, hogy nem az.
2013. szept. 12. 19:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok könyvmoly, de szerintem olvasni sehol sem ciki, ha egyedül vagyunk.
2013. szept. 12. 19:13
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne ciki? Max ha hangosan olvasod :D
2013. szept. 12. 19:14
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Régen könyvmoly voltam, ezt úgy értsd, hogy suliba is vittem az épp aktuális olvasmányt, és szünetekben is olvastam. :D Ez azért nem jó, mert ha sok ember van körülötted (osztályterem), azt a benyomást keltheted, hogy nem akarsz beszélgetni, elvagy a könyveddel, téged hagyjanak békén. Szóval én azt mondom, hogy társaságban inkább mellőzd, mert negatívnak tűnsz tőle. Persze nekem volt olyan barátnőm, akivel lyukas órában leültünk egymás mellé, és mindketten olvastunk, egyikőnket sem zavarta a dolog, de a többieket se, max. néha beszóltak, hogy stréber majmok. :D

Szerintem csodálatos dolog az olvasás, ha buszon vagy, csináld, ha padon ülsz (várva buszra vagy bármire), csináld! :)

2013. szept. 12. 19:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Könyvmoly vagyok és még sosem hallottam arról, hogy mások szerint ez ciki lenne! Nevetséges. És ha annak is gondolnák, akkor mi van? Le van tojva mit gondolnak. Meglincselni csak nem fognak azért mert könyv van a kezedben.
2013. szept. 12. 19:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az sokkal cikibb, mikor valaki társaságban is a telefonján lóg...
2013. szept. 12. 19:32
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Elég szomorú lenne, ha már az számítana cikinek, ha valaki olvas az utcán. Cigizni, inni, káromkodni, másokban kárt tenni meg teljesen "normális" dolog...
2013. szept. 12. 19:32
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Azért vicces lenne, ha ciki lenne olvasni :D Mások meg a telefonjukat nyomkodják mindenhol, szerintem az sokkal cikibb. Aztán franc tudja, én is imádok olvasni, de ha várok a buszra, legalább valami jó dologgal foglalom el magam.
2013. szept. 12. 19:46
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, imádok olvasni. Társaságban persze nem teszem, hisz azért megyek társaságba, hogy beszélgessünk és jól érezzük magunkat.
2013. szept. 12. 19:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha utcán azt érted, hogy menet közben, az tényleg vicces és veszélyes is, mert nem nézel a lábad elé. De várakozás közben, buszon, stb. egyáltalán nem ciki, én egy csomó embert látok olvasni, főleg mióta elterjedtek az e-bookolvasók.
2013. szept. 12. 21:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy kérdés, amely alatt teljes az egyetértés. Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Nem, nem ciki olvasni, és még senkitől sem hallottam, hogy az lenne. Sétálás közben olvasni balesetveszélyes lehet, mert nem nézel körül és esetleg elüt egy autó stb., de a kérdés nyilván nem erre vonatkozik.

Engem mindig örömmel tölt el, amikor mondjuk a villamosra váró embereket nézem, és a dohányzók (hiába tilos), telefont nyomkodók, üres fejjel maguk elé bámulók és zenehallgatók (ez mondjuk alapjában véve még jó is lehet, kivéve, ha az egész villamosmegálló is az illető zenéjének a hallgatására kényszerül) között meglátok egy-egy embert, aki olvas.

Nem hogy nem ciki, de egyenesen dicséretes dolog az, ha valaki a várakozás vagy utazás üres perceit hasznossá teszi azáltal, hogy olvas vagy esetleg tanul.

2013. szept. 13. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!