Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a jó mások szapulásában?

Mi a jó mások szapulásában?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én látom rosszul...

Azt veszem észre, hogy sok az olyan kérdés, ami tulajdonképpen mások elítélésére buzdít. Legyen az rokon, ismerős, ismeretlen, népek, csoportok. Kinek mi a jó abban, ha másokat szidhat, elítélhet bármiért? Kíváncsi vagyok.

A kérdés jellege miatt inkább azt szeretném, ha mindenki magáról írna és nem másokról. (Mert az megint ugyanaz...) "Én itt vezetem le a felgyűlt feszültséget." v. "Név nélkül úgy sem bántok meg vele senkit." stb.

2009. nov. 3. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez tulajdonképpen arra kiválló, hogy önigazolást nyerjek. Leírom, milyen bunkó velem xy és ez mennyire rossz érzés. Erre kapom a megértő, barátságos, együttérző válaszokat, amik azt jelzik a számomra, hogy igen, nekem van igazam, tényleg xy a vétkes. Jó érzés, megnyugtató.
2009. nov. 3. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bizonyos magatartási formák, amiket nem fogadok el, függetlenül attól, hogy mennyien viselkednek úgy. Attól, hogy valamit sokan csinálnak, még nem biztos, hogy helyes cselekedet. Persze én nem csak szavakat dobálok, hanem azt is odaírom, miért gondolom azt, amit.
2009. nov. 3. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyan ki érdekel, hogy mit irogatnak itt? Amire meg lehet találni a választ Google-on, azt felesleges itt megkérdezni, ami pedig nem megtalálható, arra úgyis csak szubjektív válaszokat lehet adni.

Persze, hogy mások gyűlöletére akarnak buzdítani, hiszen mások szemében meglátják a szálkát, a sajátjukban a gerendát sem.

Igen, önigazolás. De ha valaki komolyan magába néz és nem teljesen önelégült, akkor nem fogadhatja el azt, hogy egy problémának csak egy felelőse lehet. Szinte sosincs így.

De ismétlem, ez csak egy érdektelen oldal, érdektelen, névtelen emberekkel. Akinek vaj van a fején, az úgyis tudja magáról, hiába állít itt bármit is.

2009. nov. 3. 10:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sok a frusztrált lelkibeteg ember az országban, ennek megfelelően jut belőlük nagy százalékban minden fórumra.
2009. nov. 3. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!