Melyik a legéletképesebb és legintelligensebb rassz?
Számomra az, hogy a kínaiak az utolsó példányig kiirtják a tigriseket, leopárdokat és ázsiai oroszlánokat (még az állatkertekben is!!) a nekik tuljadonított nem létező gyógyerő miatt, meg a feketemedvéket is az epéjükért (annak állítólag tényleg van gyógyhatása, de a disznóepe is éppolyan hatékony, miközben pl. egy anyamedve leölésével annak bocsai is menthetetlenül elpusztulnak) -- több ezer éves fejlett kultúra, csak nem éppen az intelligenciára épül.
Japán? Ahol nem is olyan régen (nagyon remélem, hogy ez ma már nincs...) sz**rá nyomorították a nők lábát? Ez is évezredes kultúra, csak éppen ugyanez.
Egyébként tényleg mi a kérdés? Tudod, mi az a rassz? Akkor azt is tudod, hogy a japánok és a kínaiak egyazon rasszba tartoznak? (De nem minden népcsoport, ami az országuk területén él -- Japánban az ainuk, Kínában pedig, na, fel tudod sorolni, hányféle kisebb-nagyobb létszámú etnikum él?) És azt is tudod, hogy a japán kultúra a tőle sokkal idősebb kínaira épül, szinte minden tekintetben?
És ha már az életképességnél tartunk: tudtad, hogy gyakran a "keverékek" a legéletképesebbek? Pl. a legszebbnek tartott japán szupermodellek igen jó része japán-ainu keverék.
Szóval nem ártana itt alapvetőbb kérdéseket tisztázni.
Nem akartam kisregényt írni, azt hittem, hogy érthetően fogalmaztam.
Tudom, hogy a kínaiak és a japánok egy azon rasszot képviselik, ez csak egy szűkítés volt a részemről.
Az meg törvényszerű, hogy fajok pusztulnak ki. Ez lehet egy meteortól, egy árvíztől vagy egy másik fajtól, amely ugyanúgy életben marad utána is, mint azelőtt.
Németek,zsidók,franciák,svédek,japánok igen intelligensek
Igazából nem lehet konkretizálni mert minden nemzet tagjaiből kerülnek ki nagy emberek
Bár ez függ az anyagi helyzettől is szerintem: lásd Egyiptomot ahol a világ legintelligensebb és leggazdagabb élete működött 2000 éve, most meg sehol nincsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!