Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok, hogy vége lesz a...

Mit szóltok, hogy vége lesz a sláger és Danubius rádiónak?

Figyelt kérdés

ez nagyon szomorú hír elveszik tőlünk, magyaroktól a 2 legjobb rádiónkat:(

én szomorú és dühös vagyok emiatt.

Várom a véleményeket

2009. okt. 31. 22:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
egyikünk sem tudja, hogy milyen lesz a 2 új rádió, de már most tiltakoztok? ha olyan lesz, amit nem hallgat senki, akkor úgyis megszűnnek, mert nem tudják magukat fenntartani.
2009. okt. 31. 23:57
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Legyenek új rádiók, azt nem bánjuk, csak ne vegyék el a régi kedvenceket! Elvileg ezért tiltakozunk.
2009. nov. 1. 00:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A Petőfin normális zenék? ezt komolyan gondoltad? csak a danubiuson voltak jó zenék!
2009. nov. 1. 00:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
ha igaz a hír akkor csak annyit mondok: hiányozni fog a Bumeráng és a Danubius mosolygós kockácska :(
2009. nov. 1. 00:24
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Sajnálom.

Ugyan a Danubiust nem hallgattam, a Slágert annál inkább. Ez a két adó volt az, ami a lakosság nagy részének lefedte az ízlését. Lehet őket szidni, hogy sok ember nem találta meg rajta a kedvenceit, de olyan adót nem lehet létrehozni, ami mindenkinek jó lett volna. De ha egyszer bekapcsoltam a Slágert, biztos hogy nem kapcsoltam tovább, mert egyszerűen kellemes a zenei kínálatuk.

Most ezt csak úgy, és ami a legbosszantóbb, hogy politikai érdekek miatt elveszik. Gondolom majd betesznek egy oylan rádiót a helyére, aminek a zenei kínálatát legfeljebb a vodkanarancsbuliból hazatérő részeg egyetemisták képesek hallgatni.

Egyáltalán, ami jól működik, azt minek elvenni, minek belepiszkálni?

2009. nov. 1. 04:37
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
23:14: a Petőfi meg a Café pont az említett rétegzenét játszó rádió. Tele dallamtalan, zavaró "zenével". Az emberek többségének ez nem zene. Pár százalék hallgatja, de messze nem annyian, mint a Danubiust vagy a Slágert. Tudod, csak attól, mert valami nem tetszik a többségnek, még nem lesz jó.
2009. nov. 1. 04:50
 17/20 anonim válasza:

04:37-es

"Egyáltalán, ami jól működik, azt minek elvenni, minek belepiszkálni?"

Ez egy tipikus magyar tradíció.

2009. nov. 1. 21:08
 18/20 anonim ***** válasza:
A petőfi régebben még jó is volt, csak mióta ilyen nyitottak, meg modernek lettek olyan idegesítő zenék mennek rajta.
2009. nov. 1. 21:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem örlök neki, mindig Slágert hallgattam. Most a Juventust hallgatom, nem rossz az sem, kezd slágeresedni! Már hallottam Queent, meg más slágeres előadókat. A Neo Bumerángon műsorán kívül egy kalap sz@r. Elrontják azzal az egészet, hogy Slágeres dal után beraknak egy borzalmas dalt aztán megint slágeres dalt.

Sláger Rádió R.I.P

ui: Csak az RTL Klubot ne próbálják megszüntetni, a TV2 nem érdekel...

2010. febr. 21. 17:46
 20/20 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

ui 2: Mónika show-t szüntssék meg ne az RTL-t

2010. febr. 21. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!