Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az van hogy a suliba lehet...

Az van hogy a suliba lehet hogy lesz úszás?

Figyelt kérdés
Tudom hogy azt válaszolnátok hogy tanulj meg de nem tudok igazából mély vízbe még csak egyszer úsztam. És az nem megy hogy amikor följövök a víz alól levegőt vegyek főleg mélyvízbe

2013. aug. 30. 10:41
 1/9 anonim válasza:

Nem lesz semmi baj.

Megfognak tanítani úszni.

Nálunk is volt olyan aki teljesen az elejéről kezdte.

2013. aug. 30. 10:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Kösz a biztatást de nagyon félek
2013. aug. 30. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugi,nem a 2 méteres mély vizben nézik meg hogy tudsz-e úszni :)
2013. aug. 30. 11:01
 4/9 A kérdező kommentje:
ja az lehet :)
2013. aug. 30. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Bele fogsz jönni, mint kérdező a magyar nyelvbe. ;-)
2013. aug. 30. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Az vannal nem szoktunk mondatot kezdeni :P

A lényeg kedves kérdező, hogy ne félj! Vigyázni fognak rád és nem engedik, hogy belefulladj!

Felfort testtel viszont nem szabad a jeges vízbe ugrani .

Feküdj rá a vízre és mássz benne kényelmesen! Nem kapkodni kell, hanem feküdni és tolni magad!

2013. aug. 30. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mellben kezdeném helyedben. A gyorshoz célszerű szemüveg.
2013. aug. 30. 13:27
 8/9 A kérdező kommentje:
ja
2013. aug. 30. 15:29
 9/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy miért kell félni ennyire az úszástól!! Egerszegi sem tudott rögötn úszni vagy bármilyen úszó .. ők is először belementek a vizbe és azt se tudták h még h kell úszni .. ők is biztosan féltek de megtanultak .. és nagyon egyszerű elmondom neked, nem kell félni!!!! mert mindenki ettol van kiakadva h jajj én enm merek.. de igenis merj!!!!! Mély vízbe??? nem mindegy h alattad 2 méter van vagy 18 méter?:o ugyan az! úszás közbe nem teheted le a lábad vagy épp nem sétálhatsz!! ez hulyéség ne ezen aggódj már h milyen mély.. meg miaz h enm megy a levegővétel ..uygan olyan mélyvízbe mint kisvízbe levegőt venni!! na mind1! remélem mostmár fogsz merni uszni!:)
2013. szept. 4. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!