Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindenhol ilyen a középiskola...

PcStar kérdése:

Mindenhol ilyen a középiskola vagy én kerültem szar suliba?

Figyelt kérdés
Felvettek Szabolcsba gimibe, már első nap is néztem, hogy mindenkinek milyen jó cuccai vannak rá 2 héttel elkezdtek "csórózni" engem meg haverom. Haverom kapott egy iPhone-t úgyhogy magamba maradtam "csóró".Mindenhol ez megy akinek nincs DC cipő meg 200 ezer forintos luxustelefon azt már kicsórózzák, kiközösítík? (van házam, tévém, gépem stb..)

2013. jún. 25. 23:51
 1/10 anonim válasza:
56%
Ez mind divat cucc.Te kerültél szar helyre. Ilyeneket elkerülheted ha szólsz osztály főnöködnek, igazgatónak, azok elintézik. BÁR. Ilyenkor jön az hogy utánna csak jobban fognak szekálni. Ez nem igaz. Ha szólsz valami főbb embernek és az elbeszélget vele/velük, az behúzza fülét farkát.
2013. jún. 25. 23:58
 2/10 A kérdező kommentje:
ez kb 27 ből 20 abból 5nek tanár az anyja 1nek meg igazgató, szóltam oszinak sokra mentem...
2013. jún. 26. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Jó pár szabolcsi embert ismerek, arrafelé nagyon divatra mennek az emberek: öltözködéssel, zenével... stb.

Ezeknek az emberek nagy része szegény házban él, de mindennapi rendelt kajára, és márkás cuccokra van pénzük, ki érti ezt...

2013. jún. 26. 00:26
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Sajnos Te fogtál ki szar iskolát. Nekem teljesen idegen ez a helyzet. Engem anyám egyedül nevelt, megvolt mindig mindenem, amire szükségem volt így is. Hülyék nem vagyunk, hogy fölösleges szarokra költsük a pénzünket. Én nem is vágyom a mai iPhone-ra, mert inkább szégyellném magam vele. Olyan, mintha megbélyegezném vele magamat, hogy egy barom vagyok, aki képes volt kifizetni egy szarért ennyi pénzt. Nyomkodós Nokia-m van. És nem azért, mert nem lehetne jobb telefonom, hanem mert ez a jobb. Volt érintőképernyős telefonom, és gyűlöltem. Egy rakás szar. Az emberek magukkal csesznek ki az ilyen telefonokkal. Tud a telefonom mindent, amit egy iPhone. :) És nagyon szeretem.

És ez csak egy példa volt, hogy mennyire fölöslegesek a túlárazott divatcuccok. Az én osztályomban régen, ha valaki ilyennel jött volna, hogy ilyenek vág a másikhoz, hogy csóró, azt meglincselték volna idővel. Semmit sem jelent, hogy a családodnak mennyi pénze van... Volt nagyon szegény osztálytársaim is, akiről meg nem mondtam volna, hogy az, ha nem osztja meg velem. Hisz ő is ugyanolyan volt, mint mi...

Amúgy nem tudsz átmenni másik osztályba? Esetleg átjelentkezni egy másik iskolába? Egyedül nagyon szar lenni, az ilyen értékrendű emberek pedig hulladékok, szóval nem is barátkoznék velük sosem. Aki bánt valakit azért, mert nincsenek a mai közvetített értékrendnek megfelelő cuccai. Az egy ostoba, agymosott ember, akivel nem éri meg barátkoznod. Egyébként nem csak ők tehetnek róla, hanem az a pár ember, aki a világot irányítja valójában. A multinacionális cégeknek csak jó, ha ilyet közvetítenek a fogyasztóknak...

Szóval én azt tanácsolnám, hogy lépj le onnan, és keress egy értékes közösséget, akikkel jól érezheted magad, mint én anno.

2013. jún. 26. 00:33
 5/10 A kérdező kommentje:
kb. én is így vagyok most a kollégiumig anyámmal laktam, amit kértem és nem volt nagy baromság meg is kaptam. De az a szar, hogy azt nem is nézik, hogy milyen vagyok csak a cuccaim meg ilyeneket... Most próbálok menni másik suliba de attól félek ott is ugyan ez lesz.
2013. jún. 26. 10:10
 6/10 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem te kerültél rossz suliba. Én szerencsére soha nem tapasztaltam ilyesmit. Most érettségiztem, ebben a sulimban nem közösítettek ki senkit azért, mert nem voltak jobb cuccai. Másfél évig jártam egy két tannyelvű gimibe, ott évi 1 milliót kellet fizetni, szóval ott akadtak gazdagabbak is, nekem akkor még nem volt érintőképernyős telefonom, csak egy ősrégi gombos darabom, mert nem igazán érdekelt, hogy milyen telefonom van. Soha senki nem szólt meg, pedig sokaknak volt iPhone-ja az osztályban.

Szóval igen, nem lehet túl jó társaság a sulidban. Enyhén szólva túlzásnak érzem, mert ha még 'csóró' is lennél, attól még nem kellene lenézni!

Egyébként én DC cipőt akkor se vennél fel, ha száz forintért osztogatnák, mert egyszerűen nem tetszik :D

Na de talán majd ők is rájönnek idővel, hogy vannak fontosabb dolgok is, mint egy cipő vagy egy telefon. Ha meg megmaradnak ezen a szinten, az az ő bajuk lesz.

2013. jún. 26. 10:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Írod, hogy 27-ből 20-nak tanár az anyukája.

Azért ez érdekes...ennyi tanár a világon nincsen, hogy egy osztályba ennyi jusson belőle. A másik meg a tanári fizetések a béka ülepe alatt vannak, úgyhogy az ő fizetésükből biztos nem futja százezres cuccokra (persze apuka ki tudja hogy keres...).

2013. jún. 26. 10:29
 8/10 A kérdező kommentje:
20 nak van kb jó cuccai ha tudnál olvasni
2013. jún. 26. 10:43
 9/10 A kérdező kommentje:

mert a szülő megvesz minden a szart.

Miért ne? Van rá bőven pénz a gyereket fürdessük aranyba stb...

2013. jún. 26. 10:44
 10/10 Cucubogar válasza:
Engem is sokszor cikiztek a telefonomért de nem nagyon akadtam fenn rajta.Mert aki ez alapján itél meg téged,az nem érdemli meg,hogy a barátja legyél. Ne csüggedj,lesz még jobb is!
2013. jún. 28. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!