Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan ússzam meg a szalagavatót?

Hogyan ússzam meg a szalagavatót?

Figyelt kérdés

Nem akartam táncolni, de mindenki piszkált, így 1 év után beadtam a derekam. Még mindig nem igazán akarok, mert utálom az ilyen mulatságokat, és utálom a tömeget is.

Iskolaváltás nem lenne célszerű, a lábamat nem akarom eltörni, és csak úgy visszamondani se, mert az ofim tuti nagyon megszívatna.

18/f

2013. aug. 29. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdj el sz*rul táncolni, mindig lépj a partner lábára, tettesd, hogy tök hülye vagy hozzá. Nekem bevállt, senki sem akart velem táncolni és megúsztam.
2013. aug. 29. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem akarod, akkor tegyél rá, mit gondolnak a többiek. A szalagavatóból is már tiszta cirkusz lett.

Vagy próbáld meg, amit az első tanácsolt.

2013. aug. 29. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy csomó ember van, aki nem táncol szalagavatón, MERT_NEM_AKAR. Én se táncoltam, és?! Majomparádé az egész, én pedig nem vagyok bohóc. Kérleltek egy darabig, megmondtam kerek perec, hogy nem. Így, hogy egyszer már beadtad a derekad, valamivel nehezebb lesz visszalépni, de lépj vissza, kész, ez van. Azt a szerencsétlen bohóckodást, amit szalagavatónak hívnak, nem lehet kötelezővé tenni. Meg sem szívathatnak amiatt, ha nem vállalod.
2013. aug. 29. 14:57
 4/4 anonim válasza:

nem kötelezhetnek rá egyzerűen mondjad azt hogy nem akarsz és kész

vagy játszad el a tehetetlen bénát aki 2 mozdulatot nem bír megtanulni és akkor biztos mondják hogy inkább állj ki

2013. szept. 8. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!