Hogyan tudom megkülönböztetni a zsidót a magyartól?
Vannak "tipikus" vonások, vagy "tipikus" öltözködési szokásos, vagy "tipikus" viselkedés... de az esetek nagy részében nem lehet megkülönböztetni :)
Hogy értsd mire gondolok:
első ránézésre zsidók:
első ránézésre magyar:
de mondjuk erről a képről meg nem mondod, hogy zsidó, magyar, német, angol vagy akármi:
Ja, ez meg biztos, hogy se nem magyar, se nem zsidó:)
Ha a main-stream médiában szerepel, a tetteiről, beszédjéről és ábrázatáról.
Mivel egy külön fajt képviselnek, a szefárdokat és askenáziakat nyilván könnyebb, mert a rövidlátóknak csak az lehet egyértelmű, de a kazár(cionista), asszimilálódott és módszeresen keveredetteket már nehezebb. Ehhez jó emberismeret és sok valós történelmet kell tanulmányozni.
Én csupán azt nem értem, hogy miért gyűlölik őket minden földrészen. Nyilván okok van rá, de vajh miféle, amivel így kiérdemelték?
16- ártatlanka kérdésecskédre: az Antartkiszon nem gyűlölik. És jó hely lehet, mert ott senki sem gyűlöl senkit. Komolyra fordítva 16:
Tábor Ádám A zsidóság két útja c. könyvét ajánlom. Benne van, miért támadt ilyen erősen fel a gyűlölet, és hogy estek ennek azok, akik az egészben ártatlanok, áldozatul. És azt is meg lehet érteni a zsidó szerző könyvéből(könyvtárból lehet megszerezni, sajnos nincs fenn), hogy a gyűlölködés miért nem vezet semmi jóra.
Már, ha ez érdekel valakit.
Ajánlom a következő könyvet mindenki figyelmébe, ebben benne van a válasz:
Dövényi Nagy Lajos: Tarnopolból indult el (Kiadó: Gede Testvérek)
És igen olvasni, olvasni: tisztul a kép.
Miért akarod származás szerint megkülönböztetni az
embereket? A viselkedésük, magatartásuk,tevékenységük,
társadalmi hasznosságuk döntse el milyen emberről van szó.
Én ismertem nagyon kiváló cigány embert, dolgoztam együtt
szorgalmnas nagy tudású zsidó emberrel akiket életem végéig megőrzök jó emlékezetemben.
Nézz szét a világban és látni fogod pl.,hogy mennyi kiváló
néger színész van, mennyi kiváló zsidó tudós van és hosszan lehetne sorolni a példákat.Nem az a fontos, hogy milyen származású, hanem az, hogy milyen eredményeket ért el.Gondolkodj el ezeken és általában gondolkodj mielőtt kérdezel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!