Csak engem zavar/én tartom túl gyorsnak ami a gólya évfolyamok facebook csoportjaiban történik?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem és felvettek egyetemre. Nem sokkal azután, hogy megérkezett a levelem, felvettek egy facebook csoportba, ahol mindent kitárgyalnak. Sőt, elkezdett szerveződni egy ismerkedős találkozás is ami független a gólyatábortól. Megkérdeztem több ismerősömet is, akiket idén vettek fel, máshova és az a tapasztalat, hogy mindenhol vannak gólya facebook csoportok, ahol a neptun befizetéstől a gólyatáborba vitt bőrönd méretén át minden megbeszélés tárgya. Ez csak nekem sok? Valahogy nekem a lassabb tempó szimpatikusabb, nagyon nagy baj, ha én nem vágyom arra, hogy az évnyitó előtt órákig lógjak a leendő csoporttársaimmal és az egyéni neptunos szarakodásaikra sem vagyok kíváncsi?2013. aug. 26. 14:11
1/4 anonim válasza:
Pedig nekünk is jó lett volna anno ilyesmi, csak akkor még nem volt Facebook, tömegképzés viszont már volt.
2/4 anonim válasza:
Nem csak te vagy így vele, sőt, azt sem mondanám, hogy kisebbségben vannak azok, akik hozzád hasonlóan vélekednek. Hangadók mindenhol voltak, vannak, lesznek. Nyomulnak, arcoskodnak, FB csoportot csinálnak, találkákat szerveznek orrba-szájba. A többi hangadó, akiknek ez bejön, elmennek ezekre, és zsák a foltját-alapon jól érzik magukat egymással. Te, én, és a többi rengeteg hozzánk hasonló meg közben otthon ülünk egy jó könyv vagy néhány közeli barát társaságában, és kimondhatatlanul örülünk annak, hogy nem járunk el olyan "bulikra", ahol idegesítően nagyhangú emberek zavaró, üres fecsegéséhez kéne jópofizni.
3/4 anonim válasza:
Tavaly nálunk is ez volt. Én úgy döntöttem, hogy a számomra érdektelen dolgokat (buliszervezés, stb.) figyelmen kívül hagyom, és csak a fontosakat olvasom el, válaszolok rájuk. Sok haszna is van, tudsz kérdezni, jegyzeteket megosztani/kérni. A hülyeségről meg nem kell tudomást venni...
4/4 anonim válasza:
Ez a kényszeres valahova tartozni akarás. A húgom 14 éves, most megy gimnáziumba. Egész nyáron a facebookon lógott az osztálya által létrehozott csoportban. Kb 5-ször találkozott az osztály a gólyatáboron kívül és már vannak olyanok aki "járnak" pedig még el sem kezdődött az iskola. Természetesen máris utálják aki kivonja magát ezekből a csoporttevékenységekből.
14 éveseknél is ciki, de egyetemen pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!