Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyenről még életemben nem...

Ilyenről még életemben nem hallottam. Valaki hogy lehet ekkora bunkó?

Figyelt kérdés

Szóval az a szitu, hogy volt egy énekes, akit eredetileg nagyon nem bírtam, de láttam róla egy videót, amelyben arról beszélt hogy mennyire szereti a barátait és hogy mennyire fontos neki az otthoni légkör meg ehhez hasonlók és én marha bedőltem neki a végén.Gondolkodtam magamban, hogy menjek-e vagy sem koncertjére, otthon ezen bíbelődtem magamban egy hétig ,de végül rábeszéltem magam és elmentem. És nagyon jól éreztem magamat. Tényleg.

Aztán egy hónappal később is elmentem arra a koncertre egy másik városban, de az már távolról sem sikerült olyan jól mint az első, habár tőlem független okok miatt. Igazándiból már ott kezdett gyanús lenni a dolog, mert pont azzal az osztálytársammal kezdett el dumálni aki többször is kimutatta a foga fehérjét és éreztem hogy valami nagyon nem OK, de gondoltam biztos az a baj, hogy nem én vagyok az esete. Hát istenem, van ilyen, csak túl fogom majd valahogy élni.

Aztán gondoltam magamban, mások is odamentek hozzá ,én is megpróbálom majd, max nem lesz semmi, de attól még barátok lehetünk nem?

És most a jön a poén. Elmegyek a 3. koncertre, de sehol egy árva lélek, De tényleg a hangosítókon és a szervező-takarítókon kívül alig van valaki.És kérdem én, mi történt mégis, elvégre mindig nagy tömeg szokott lenni.

Azt elmesélte nekem a biztonsági őr, (akit először megkérdeztem hogy mi történt)Szóval a gyerek elénekelte a maga félórás számait, kiosztott pár autogramot a menedzserével együtt beültek a kocsiba, mint akik jól végezték a dolgukat és igen, ezek ketten ki tudja mióta kavarnak egymással, (és ki tudja talán együtt is élnek?)csak ugye abban nincs pénz, ezért ketten összeálltak és így hülyítik a jónépet, hogy a csaj szervezi a bulikat a pasi előadja ott magányos trabadúrt, aki keresi a nagy szerelmet és nem találja meg.Megkapják a pénzt, jót röhögnek markukban, és azokon akik ezt elhiszik, otthon meg ki tudja mit csinálnak egymással...

Ja és nem vagyok gyerek, de látszott hogy így is próbálja diszkréten megfogalmazni az őr az egészet....Ne értse félre senki , tényleg jól telt az estém meg ilyenek, szóval én tök OK vagyok, de azért ez elég durva szerintem.

Komolyan hallott már valaki ilyet?

2013. aug. 20. 23:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát hatalmas megrázkódtatás lehetett ez a kérdezőnek. Mint amikor Britney Spears azzal húzta a rajongóit éveken keresztül, hogy még szűz, aztán láss csudát, kiderült, hogy rohadtul nem volt szűz egész idő alatt.

De pl. Hitler is eljátszotta ugyanezt, gondosan nemhogy a szeretőjének, Eva Braunnak, hanem más nőknek a társaságában sem jelent meg soha nyilvánosság előtt, mert ha nővel látják, az rontotta volna a népszerűségét a nők szemében, akik mind azt akarták látni, hogy a Führer még egyedülálló (és esetleg majd pont őket veszi el feleségül a végén).

Ezekben a szitukban nem a sztároknak kell szemrehányást tenni, akik hazudnak nektek, hanem saját magatoknak, mert olyan ostobák vagytok, hogy hazudni kell nektek. Ha nem lett volna ez a sztárocska, akkor előadta volna valaki más ugyanezt a hazugságot, mert erre van kereslet, és ti vagytok a kereslet.

2015. máj. 31. 00:14
 12/12 A kérdező kommentje:

ez egy régi sztori:D

csak kiváncsi voltam, hogy ennyi idő után is hogyan reagálnak rá az emberek :D

kereslet lehetett kínálat már kiveszőben :P

2015. máj. 31. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!