Egyetértenél a kutyatartás betiltásával a tömbházakban?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 21:25
11/17 anonim válasza:
Azért, mert te egyértelműen undorodsz a kutyáktól (egy normálisan tartott állat nem terjeszt semmit) más még ugyan úgy tarthatja őket. Engem a felettünk lakó idióta kiscsajok irritálnak nagyon, mégsem vihetem ki őket fejbelőni a ház mögé. Lényeg a lényeg, egy panelban mindig lesz valaki, aki idegesít. Most hogy az a kutya, vagy a szomszéd kiskölök aki reggel hétkor visítva rohangál a lépcsőházban, az részlet kérdés.
12/17 A kérdező kommentje:
"kispalikee válasza:
Persze. Aztán jöhet a cigi, az alkohol, a szórakozóhelyek betiltása, és kezdődhet a nekem nem tetsző emberek deportálása, na meg az idősek kiirtása, hiszen semmi hasznuk nincs, és csak kínlódás nekik az élet."
Az időseket kivéve nem is mondasz hülyeséget, ezeket valóban mind be kellene tiltani!
2013. aug. 21. 12:38
13/17 anonim válasza:
Igen. Ugatnak, és amilyen vékonyak a falak egy tömbházban, felébred rá a gyerek stb. Továbbá egy kutyának nem egy 50 négyzetméteres, zárt tér a természetes élőhelye. Az embergyerekek is szenvednek panelban, nekik is kicsi ott a hely, és náluk is csak végszükség esetén megoldás az, hogy naponta párszor leviszed sétálni.
Lakótelepi lakásban csak terráriumi állat, madár, vagy nyúl tartását engedélyezném.
14/17 A kérdező kommentje:
Én 100%-ban egyetértek Veled 13. válaszoló, sajnálom, hogy a fanatikus kutyások lepontoztak, én zöld kezet nyomtam.
2013. aug. 21. 15:46
15/17 anonim válasza:
De a logika az öregek kiirtásában is pont annyi, mint a cigi, ital, kutyák betiltásában, a különbség, hogy az neked nem tetszik. Na most az intelligens és toleráns ember ismertetőjele, hogy képes mások szemszögéből is nézni a dolgot, nem csak a saját kis beszűkült világából. A következtetés, hogy hülye vagy, mint a segg, és még büszke is vagy rá. Gratulálok, még sok ilyen magyar polgárt!
16/17 anonim válasza:
Egyetértek azokkal, akik nem támogatják a tömbházas kutyatartást, de nem tiltanák be, hiszen tényleg demokrácia van. De a létszám korlátozása tényleg nem rossz ötlet.
17/17 anonim válasza:
egyetértenétek az olyan emberek betiltásával, mint a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!