Csak én nem tekintek a mai napra ünnepként?
"A világon a legjobb magyarnak lenni:-)"
Ez azért erős túlzás :)
SZerintem egy olyan ország, ahol a népesség nagy része külföldre vágyakozik, és egy jelentős része ki is megy, mert nem tud normálisan megélni a sajátjában, az nem egy álomhely.
Én konkrétan szégyelleném külföldön azt mondani, hogy igen, innen jöttem, de a ti minimálbéretek kb 10szerese a mienknek, ezért ide kellett jönnöm, számotokra éhbérért dolgozni, és ezért sokan irigyelnek.
Mondjuk a magyarokra se lehet büszkének lennem, soha nem álnak ki egymásért, ahogy lehet, széthúznak mindenben.
Legyél kicsit más, mint az átlag, már utálnak is.
A zsidó és cigány gyűlöletről nem is beszélve.
Összességében Európa "szíve" egy rakás szégyen, és történelmileg se valami dicsőséges.
28: Egyetértek. Diplomásként én is most megyek ki kezdetben segédmunkára. Én is szégyellem, hogy ezt kell tennem, de meg kell élni, és én relatíve úgy szeretnék, hogy normálisan, nem sakkozni a számlákkal hónap végén. És nem gagyi diplomám van, műszaki vagyok.
Nőként, 35 felett nem találok bő 1 éve normális munkahelyet. És engedtessék meg, ha meg kell alázni magam, akkor inkább külföldön teszem többszörös minibálbérért, mint itthon.
"mit teszel hogy neked vagy az egész országnak jobb legyen..."
Dolgoznék ahogy tőlem telik, ha lenne hol. Persze elfogadható bérért. Has erre nincs lehetőség, akkor leszarom. Egy életem van nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!