Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én nem tekintek a mai...

Csak én nem tekintek a mai napra ünnepként?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Nem vagyok az egész ellen, csak fura nekem, ha azt mondja valaki, ma ünneplek a barátokkal, stb. Nekem aug. 20. nem ünnep, az Karácsony, születésnap, ilyenek.

2013. aug. 20. 19:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"A világon a legjobb magyarnak lenni:-)"

Ez azért erős túlzás :)

2013. aug. 21. 00:03
 22/31 anonim ***** válasza:
Csak felfogás kérdése :-)
2013. aug. 21. 00:06
 23/31 anonim ***** válasza:
75%
Költözz ide, viseld el a korlátoltságot, a mutyizást, a kőkemény korrupciót, aztán meglátjuk. Szép és jó, hogy voltak nagy magyarok, de attól még a számlákat be kell fizetni, a közlekedés rohadt drága, és a politikusok lopnak. És nem kell magunkat azzal áltatni, hogy mindenhol ez megy, mert nem.
2013. aug. 21. 01:46
 24/31 anonim ***** válasza:
Hidd el Szlovákiában sem jobb semmivel sem a helyzet, a posztkomunista országok minden terhét viselni kell, csak pluszban még magyarnak is kell maradni. Ami úgy látom az itt irogatóknak inkább csak nyűg, valami olyan, amit hibáztatni lehet mindenért..
2013. aug. 21. 09:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem is Szlovákia a mérce... Képzeld, Szudánban sem jobb, meg Palesztinában sem, ilyeneket én is tudok mondani. Ellenben nyugaton jobb. És most várom, hogy beírjon valami nagymagyar, hogy akkor takarodjak el.
2013. aug. 21. 14:32
 26/31 anonim ***** válasza:
nem írom le, hogy takarodj, nem az én stílusom, de mondjuk részletezhetnéd, hogy miért is annyira nagyon rossz itt és mit teszel hogy neked vagy az egész országnak jobb legyen...
2013. aug. 21. 14:36
 27/31 anonim ***** válasza:
Miért is jobb máshol? Menj mondjuk Finnországba, más, kulturáltabb helyre, és rájössz magad is.
2013. aug. 21. 20:24
 28/31 anonim ***** válasza:

SZerintem egy olyan ország, ahol a népesség nagy része külföldre vágyakozik, és egy jelentős része ki is megy, mert nem tud normálisan megélni a sajátjában, az nem egy álomhely.

Én konkrétan szégyelleném külföldön azt mondani, hogy igen, innen jöttem, de a ti minimálbéretek kb 10szerese a mienknek, ezért ide kellett jönnöm, számotokra éhbérért dolgozni, és ezért sokan irigyelnek.

Mondjuk a magyarokra se lehet büszkének lennem, soha nem álnak ki egymásért, ahogy lehet, széthúznak mindenben.

Legyél kicsit más, mint az átlag, már utálnak is.

A zsidó és cigány gyűlöletről nem is beszélve.

Összességében Európa "szíve" egy rakás szégyen, és történelmileg se valami dicsőséges.

2013. aug. 21. 21:21
 29/31 anonim ***** válasza:

28: Egyetértek. Diplomásként én is most megyek ki kezdetben segédmunkára. Én is szégyellem, hogy ezt kell tennem, de meg kell élni, és én relatíve úgy szeretnék, hogy normálisan, nem sakkozni a számlákkal hónap végén. És nem gagyi diplomám van, műszaki vagyok.

Nőként, 35 felett nem találok bő 1 éve normális munkahelyet. És engedtessék meg, ha meg kell alázni magam, akkor inkább külföldön teszem többszörös minibálbérért, mint itthon.

2013. aug. 21. 22:51
 30/31 anonim ***** válasza:

"mit teszel hogy neked vagy az egész országnak jobb legyen..."

Dolgoznék ahogy tőlem telik, ha lenne hol. Persze elfogadható bérért. Has erre nincs lehetőség, akkor leszarom. Egy életem van nekem is.

2013. aug. 21. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!