Csak én nem tekintek a mai napra ünnepként?
Én sem tekintek rá ünnepként.
Háromnegyed 9-kor kisétálok a Duna partra, megnézem a tűzijátékot, ha már hallanom mindenképpen kéne, aztán ennyi. Esetleg nézek keresek valahol egy koncertet.
én meg rettentően sajnállak benneteket
(kivétel a szülinapos)
8as, fizetek adót, és majd szintén adófizető állampolgárokat gyártok, ha lesz kivel, mire.
De valószínűbb, hogy kiköltözök külföldre, mert ezekből a fizetésekből nem igazán lehet megélni normálisan...
Én nagyon szégyenleném magam a helyetekben. Az a bajotok, hogy soha nem kellett megküzdenetek a magyarságotokért. Én szlovákiai magyar vagyok. Az egész életem arról szól, hogy megmaradjak magyarnak és másokat is erre buzdítsak. Büszke vagyok a sok magyar művészre, tudósra, sportolóra. Elszorul a szívem ha meghallom a magyar himnuszt.
Ezt ma olvastam, nem tartozik ide, de gondolkodjatok el rajta...
"Ma hallottam egy 8-9 év körüli kisfiútól: "Amerikában születtem, de székely vagyok. A székely azt jelenti, hogy bátor magyar vagy. A világon a legjobb székelynek lenni."
Kedveseim, még nem késő! Még mindig meg lehet változtatni a döntéseket, még mindig át lehet magyar iskolába íratni az első osztályt most kezdő gyerekeket. És akkor talán gyakran fogjuk ezt hallani: Szlovákiában születtem, de magyar vagyok. A világon a legjobb magyarnak lenni:-)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!